Πίνακας Περιεχομένων: Όλες οι κατηγορίες αναλυτικά

Πίνακας Περιεχομένων



Εφαρμογές για Υπολογιστές

- Ανάκτηση Δεδομένων: Εδώ θα βρείτε εφαρμογές που αφορούν την ανάκτηση δεδομένων που έχετε χάσει από αβλεψία ή από αστοχία υλικού

- Γραφείο/Επιχείρηση: Εφαρμογές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά βάση σε γραφεία και επιχειρήσεις όπως για παράδειγμα σουΐτες γραφείου (Libre office), λογιστικά προγράμματα, έσοδα-έξοδα κτλ.

- Βίντεο: Εφαρμογές που έχουν να κάνουν με επεξεργασία αλλά και αναπαραγωγή αρχείων βίντεο.

- Ήχος: Εφαρμογές που έχουν να κάνουν με επεξεργασία αλλά και αναπαραγωγή ήχου.

- Εγγραφή δίσκων: Εφαρμογές που αφορούν την εγγραφή CD/DVD.

- Εικόνα/Σχέδιο: Σχεδιαστικές εφαρμογές (liteCAD) αλλά και ότι αφορά την επεξεργασία εικόνων/φωτογραφιών και την αναπαραγωγή αυτών.

- Ελληνικά προγράμματα: Οποιασδήποτε κατηγορίας εφαρμογές που διατίθενται στην Ελληνική γλώσσα ή είναι κατασκευασμένες από Έλληνα προγραμματιστή.

- Έξυπνα πακέτα: Εδώ θα βρείτε εφαρμογές πολυ-εργαλεία. Δηλαδή, με μία εγκατάσταση, μπορείτε να έχετε περισσότερα από ένα εργαλεία/προγράμματα για διάφορες εργασίες. Επίσης, στα έξυπνα πακέτα μπορείτε να βρείτε πολλά παιχνίδια που συγκεντρώνονται σε μία εφαρμογή.

- Επικοινωνία-Chat: Δεν χρειάζεται συστάσεις. Οποιαδήποτε εφαρμογή συνομιλίας, messengers, email clients κτλ θα τα βρείτε εδώ.

- Web Εφαρμογές: Οι εφαρμογές που τρέχουν από Browser και δεν χρειάζονται εγκατάσταση ή αλλιώς Online εφαρμογές. Επίσης, αυτή η κατηγορία μπορεί να υπόκειται και σε άλλες κατηγορίες όπως είναι το βίντεο, αν για παράδειγμα αφορά επεξεργασία βίντεο αλλά σίγουρα θα είναι online εφαρμογή.

- Εργαλεία Συστήματος: Εφαρμογές που χρησιμοποιούνται για την διαχείριση του υπολογιστή και την βελτιστοποίησή του. Για παράδειγμα, εδώ μπορείτε να βρείτε καθαριστές (ccleaner, advanced system care), Εφαρμογές αξιολόγησης ( CrystalDiskInfo, UserBenchmark), Unistallers κ.α

- Εφαρμογές για Backup: Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Εδώ υπάρχουν εφαρμογές για να παίρνετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων του υπολογιστή σας.

- Λεξικά/Μεταφραστικά: Εφαρμογές οι οποίες σας προσφέρουν μετάφραση κειμένων αλλά και λεξικά.

- Λογισμικό Δημοτικού: Εκπαιδευτικές εφαρμογές που αφορούν τους Μαθητές του Δημοτικού

- Λογισμικό Γυμνασίου: Εκπαιδευτικές εφαρμογές που αφορούν τους Μαθητές του Γυμνασίου

- Λογισμικό Λυκείου: Εκπαιδευτικές εφαρμογές που αφορούν τους Μαθητές του Λυκείου.

- Μετατροπείς: Εδώ θα βρείτε προγράμματα που αναλαμβάνουν την μετατροπή αρχείων από ένα φορμάτ στο άλλο. Για παράδειγμα, μετατροπή αρχείων ήχου MP3 σε Wave, αρχείων εικόνων από JPG σε PNG κ.τ.λ.

- Παιδί/Εκπαίδευση: Εφαρμογές που αφορούν τα παιδιά αλλά και εφαρμογές εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

- Προγραμματισμός: Εφαρμογές και εργαλεία που χρησιμοποιούν προγραμματιστές για την σύνταξη κώδικα, το στήσιμο ιστοσελίδας κ.α

- Πρόσθετα για Browsers: Εδώ θα βρείτε add-ons που ενσωματώνονται στους browsers. Δηλαδή είναι μικρές εφαρμογές/πρόσθετα που δεν εγκαθίστανται στον υπολογιστή αλλά σε browsers και εκτελούν διάφορες εργασίες ανάλογα την χρησιμότητά τους.

- Προστασία/Antivirus: Εφαρμογές Antivirus, AntiMalware, Antispam, γονική προστασία, προστασία κωδικών και γενικά ότι αφορά την προστασία του υπολογιστή και των προσωπικών μας δεδομένων.

- Φορητές εφαρμογές: Αυτές είναι εφαρμογές οι οποίες δεν χρειάζονται εγκατάσταση στον υπολογιστή. αλλιώς λέγονται και Portable.

- Χόμπι/Διάφορα: Εφαρμογές που δεν κατατάσσονται σε άλλες κατηγορίες και αφορούν είτε τον ελεύθερό μας χρόνο, τη διασκέδασή μας κτλ.

- Browsers: Ακόμα  μία κατηγορία που δεν χρειάζεται συστάσεις. Όλοι οι φυλλομετρητές μαζεμένοι εδώ. Google Chrome, Mozilla Firefox κτλ.

- Linux Corner: Εφαρμογές συμβατές με το Λειτουργικό Σύστημα Linux. Επίσης, σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε διάφορες Διανομές.

- Mac Corner: Εφαρμογές και παιχνίδια συμβατές με το Λειτουργικό Σύστημα Mac OS.

Εφαρμογές για Smartphones


- Android corner: Εφαρμογές συμβατές με android συσκευές.

- Android Books: Βιβλία φτιαγμένα ως εφαρμογές για Android συσκευές. Προσοχή, δεν είναι αρχεία PDF αλλά .apk εκτελέσιμα αρχεία για Android.

- iPhone Corner: Εφαρμογές συμβατές με iOS συσκευές.

- Windows Phone: Εφαρμογές συμβατές με Windows Phone συσκευές.

Παιχνίδια

- Ελληνικά Παιχνίδια (PC): Παιχνίδια που είναι μεταφρασμένα στην Ελληνική γλώσσα ή κατασκευασμένα από Έλληνες δημιουργούς.

- Παιχνίδια (PC): Παιχνίδια όλων των ειδών για Υπολογιστές.

- Παιχνίδια για Android: Παιχνίδια συμβατά με Android συσκευές.

- Παιχνίδια για iOS: Παιχνίδια συμβατά με iOS συσκευές.

- Παιχνίδια WinPhone: Παιχνίδια συμβατά με Windows Phone συσκευές.



Δωρεάν Μαθήματα

Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε μαθήματα τεχνολογικού ενδιαφέροντος, μουσικής, θετικών επιστημών αλλά και ξένων γλωσσών:

Μαθήματα Εικόνας - Σχεδίου: Δωρεάν μαθήματα για προγράμματα που αφορούν την εικόνα και το σχέδιο. Π.χ Μαθήματα Photoshop, Autocad κτλ.

- Μαθήματα Επεξεργασίας Βίντεο: Δωρεάν μαθήματα που αφορούν προγράμματα που ασχολούνται με την επεξεργασία βίντεο.

- Μαθήματα Μαθηματικών: Δωρεάν μαθήματα που αφορούν την επιστήμη των Μαθηματικών.

- Μαθήματα Μουσικών Οργάνων: Δωρεάν μαθήματα που αφορούν την εκμάθηση διαφόρων μουσικών οργάνων.

- Μαθήματα Ξένων Γλωσσών: Δωρεάν μαθήματα που αφορούν την εκμάθηση Ξένων Γλωσσών.

- Μαθήματα Προγραμματισμού: Δωρεάν μαθήματα για διάφορες γλώσσες προγραμματισμού.

- Μαθήματα Arduino: Δωρεάν μαθήματα που αφορούν τη δημοφιλή πλακέτα αυτοματισμών και ρομποτικών κατασκευών, Arduino.

- Μαθήματα Office: Δωρεάν μαθήματα που αφορούν σουίτες γραφείων (Microsoft Office - Libre Office)

- Μαθήματα Windows: Δωρεάν μαθήματα που αφορούν το δημοφιλές Λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows

- Μαθήματα Linux: Διάφορα δωρεάν μαθήματα για να μυηθείτε στον μαγικό κόσμο του Linux

Άλλα χρήσιμα

- Προσφορές για Εφαρμογές και Παιχνίδια: Εδώ αναρτούνται καθημερινά προσφορές σε εμπορικές εφαρμογές και παιχνίδια. Οι προσφορές αυτές λήγουν σύντομα και γιαυτό θα πρέπει να προλαβαίνετε να τις κατεβάζετε και να τις εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας πριν λήξουν. Επίσης, ότι βρίσκουμε στο διαδίκτυο από δωρεάν προσφορές και αξίζει αναφοράς, θα το αναρτούμε.

- How to: Εδώ θα βρείτε διάφορα How to (πως το κάνω) τεχνολογικού ενδιαφέροντος αλλά και γενικότερα χρήσιμα Life Hacks.

- Χρήσιμες ιστοσελίδες: Προτάσεις των συντακτών μας για websites και κανάλια στο Youtube που έχουν κάτι χρήσιμο να μας προσφέρουν!

- Έξυπνες Αγορές: Παρουσιάσεις προϊόντων τεχνολογίας που αξίζουν της προσοχής και της αγοράς σας.

- Συνεντεύξεις: Διάφορες συνεντεύξεις από ανθρώπους της Τεχνολογίας και όχι μόνο.

- Ελληνικά βιβλία (Tech): Δωρεάν βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή (e-books) που αφορούν την τεχνολογία.

- Ελληνικά βιβλία (γενικά): Δωρεάν βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή (e-books) που αφορούν την λογοτεχνία, μυθιστορήματα, δοκίμια, διηγήματα κτλ. 
full-width