Simplenote - Ελαφρύ, μινιμαλιστικό και δωρεάν πρόγραμμα για σημειώσεις

δωρεάν πρόγραμμα για σημειώσεις

Η Automattic, η εταιρεία πίσω από το WordPress, το Jetpack, το WooCommerce, το Gravatar και πολλές ακόμα δημοφιλής υπηρεσίες, διαθέτει έναν εύχρηστο επεξεργαστή κειμένου για Windows, Linux και Mac OS, εντελώς δωρεάν.

Το Simplenote είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα προγράμματα για να κρατάς σημειώσεις, να αποθηκεύεις προσχέδια και να γράφεις άρθρα. Είναι ελαφρύ, μινιμαλιστικό και σου επιτρέπει να αλλάξεις τον σχεδιασμό του (λευκό και μαύρο), να προσθέτεις ετικέτες (tags), να αλλάζεις το μέγεθος της γραμματοσειράς και να συγχρονίζεις όλες τις σημειώσεις σου ώστε να τις έχεις σε κάθε συσκευή.

Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο για iOS, Android, Mac, Kindle Fire, Windows και Linux (.deb και .tar.gz), καθώς επίσης οι χρήστες έχουν την ικανότητα να δουν τις αποθηκευμένες σημειώσεις τους και να τις επεξεργαστούν απευθείας από τον browser τους.

*Σημείωση Κυριάκου Οικονομίδη*
Βέβαια, στο dwrean.net, οι σημειώσεις μας βρίσκονται στο Google Keep, διότι η δύναμη της συνήθειας σε συνδυασμό με την ευχρηστία μιας εφαρμογής, δύσκολα σε κάνουν να αλλάξεις «στρατόπεδο». 

Έκδοση: 2.30
Μέγεθος: 39.7 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All, Linux, Android, iOS, Mac, Kindle Fire
Κατασκευαστής: Automattic
Πηγή: simplenote.com
Συντάκτης του άρθρου: Παναγιώτης Σακαλάκης (Ιδρυτής του Inkstory.gr)
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal