7 Λέξεις - Το Ελληνικό παιχνίδι λέξεων που κάνει θραύση

Δωρεάν ελληνικό παιχνίδι λέξεων για android και iOS συσκευές


Το δωρεάν παιχνίδι λέξεων που κάνει θραύση στο διαδίκτυο από τον Έλληνα προγραμματιστή Φάνη Κουρτικάκη, είναι το «7 λέξεις», ένα παιχνίδι γνώσεων, ένα παιχνίδι που θυμίζει σταυρόλεξο αλλά έχει κάποιες ιδιαιτερότητες και αυτό είναι που το κάνει πολύ ωραίο και διαφορετικό.

Ξεκινάς από το πρώτο επίπεδο όπου σου δίνονται επτά (7) περιγραφές για να βρεις 7 λέξεις. Μέχρι εδώ θυμίζει έντονα σταυρόλεξο. Το διαφορετικό είναι ότι οι απαντήσεις των λέξεων αυτών, βρίσκονται «σπασμένες» σε 20 κουτάκια. Κάτι σαν αναγραμματισμό δηλαδή.

Διαθέτει πολλές πίστες και αρκετές κατηγορίες λέξεων οι οποίες συνεχώς ανανεώνονται και προστίθενται νέες σχεδόν κάθε εβδομάδα. Μαθαίνεις πράγματα και περνάς ευχάριστα την ώρα σου δίχως να σε αγχώνει ο χρόνος, διότι δεν έχει χρόνο και δεν χάνεις αν μαντέψεις λάθος! Μέχρι στιγμής θα βρεις πάνω από 2500 πίστες με κάτι περισσότερο από 17500 λέξεις!

Φυσικά, αν δυσκολεύεσαι να βρεις μια απάντηση υπάρχει και το κουμπί της βοήθειας.

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το «7 Λέξεις» βρίσκεται στις κορυφαίες εφαρμογές στο App Store ενώ η κριτική των αναγνωστών στο Google Play Store βρίσκεται σε πάρα πολύ υψηλά επίπεδα αφού το 4.8/5 αστέρια το βλέπεις πολύ σπάνια σε ελληνικά παιχνίδια. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι πάνω από 1.200.000 χρήστες έχουν κατεβάσει το παιχνίδι, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα.


Αν είσαι από υπολογιστή, σκάναρε τα QR Codes:

QR code για Android
QR code για iOS

Έκδοση: 3.40 (Android) - 10.90 (iOS)
Μέγεθος: 32 MB (Android) - 49.9 MB (iOS)
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0.3 και άνω - iOS 8.3 και άνω
Κατασκευαστής: Φάνης Κουρτικάκης
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram