RunPee - Πας στο WC την κατάλληλη στιγμή

Runpee για να μην χάνεις σημαντικές σκηνές από ταινίες


Κινηματογράφος, ταινία, περίπου δυόμιση ωρών. Ποπ κορν και αναψυκτικό, περίπου ένα λίτρο. Χρειάζεσαι επειγόντως να πας στο "μέρος", κοινώς στο WC. Να σηκωθείς όμως ή να μην σηκωθείς; Κι αν χάσεις κάποια σημαντική σκηνή; Αν χάσεις την υπέρτατη μάχη;

Το RunPee είναι εδώ για να μας βοηθήσει σε αυτό μας το πρόβλημα. Πρόκειται για δωρεάν εφαρμογή η οποία μας λέει πότε μπορούμε να πάμε τουαλέτα και πόσο χρόνο έχουμε. Συνήθως μας δίνει 3-4 λεπτά και σκηνές οι οποίες δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία για την πλοκή. Φυσικά δεν θα μπορούσε να μας αφήσει με κενά και έτσι για αυτό το χρονικό διάστημα μας δίνει μια μικρή περίληψη των όσων διαδραματίζονται στην ταινία.

Η εφαρμογή είναι εύκολη και απλή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με 2 τρόπους. Ο ένας είναι να θέσουμε τον timer μόλις ξεκινήσει η ταινία και να μας έρθει ειδοποίηση πότε μπορούμε να πάμε. Ο δεύτερος είναι να θυμόμαστε τις RunPee σκηνές.

Φυσικά εκτός από το "μέρος" η εφαρμογή θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και για άλλους λόγους που θέλουμε να αποχωρήσουμε για 2-3 λεπτά από την αίθουσα, όπως το να κάνουμε ένα επείγον τηλεφώνημα ή ένα τσιγάρο για άλλους ή ακόμη και για να αγοράσουμε έξτρα ποπ κορν ή αναψυκτικό.

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν σε Android, iOS και μέχρ στιγμής περιέχει πάνω από 1300 ταινίες.



Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λογισμικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λογισμικό
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής:RunPee
Πηγή:runpee.com
Συντάκτης του άρθρου: Ελένη Κουτσιούμπα  


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram