Όλα τα Ελληνικά Φιλανθρωπικά Ιδρύματα με τα τηλέφωνα και τα Websites τους

Φιλανθρωπικά Ιδρύματα: Τηλέφωνα και websites

Το σημερινό μας PDF δεν είναι άλλο ένα μυθιστόρημα από τα Ελληνικά Βιβλία που παρουσιάζουμε στο site μας. Το σημερινό PDF δεν είναι άλλο ένα τεχνολογικό βοήθημα/e-book από τα βιβλία τεχνολογικού ενδιαφέροντος.

Το σημερινό PDF, μας αφορά όλους! Όλους όσους μας διακατέχει μια υπερηφάνεια ως ανθρώπους, μια ευσυνειδησία, αλλά και συναίσθημα αλληλεγγύης σε αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις όπου μπορούμε να δώσουμε από το υστέρημά μας και να γνωρίζουμε ότι θα πιάσουν τόπο!

Έτσι λοιπόν, στο παρακάτω download link θα δείτε ένα 9σέλιδο PDF με πάνω από 60 Φιλανθρωπικά Ιδρύματα και Σωματεία με τα τηλέφωνά και τα website τους. Βέβαια, κάποιος γνωστός, μου ανέφερε πως αν κάποιος θέλει να βοηθήσει, θα ψάξει και θα βρει την άκρη. Εν μέρει είναι σωστό αυτό αλλά υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν το σπρώξιμό τους για να κάνουν ενέργειες. Ε λοιπόν, προς όλους αυτούς τους ανθρώπους απευθύνεται αυτό το PDF αλλά και σε κάποιους που δεν γνώριζαν την ύπαρξη κάποιων φιαλνθρωπικών ιδρυμάτων! 

Να ξέρετε, καλύτερα να προσφέρεις σε ιδρύματα που εξειδικεύονται στα θέματα που ασχολούνται παρά σε Εκκλησίες. 

Είδος Αρχείου: PDF
Μέγεθος: 167 KB
Σελίδες: 9
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram