Chrome Remote Desktop - Πάρε τον έλεγχο του υπολογιστή από το κινητό

Chrome Remote Desktop - Πάρε τον έλεγχο του υπολογιστή από το κινητό

Όταν η Google βάζει το χεράκι της σε εφαρμογές, κάνει θαύματα. Το Chrome Remote Desktop είναι ένα απλό δωρεάν πρόσθετο του Google Chrome που σου επιτρέπει να διαχειρίζεσαι υπολογιστές και άλλες συσκευές από μακριά. Και τι εννοούμε με αυτό:

Είσαι στο γραφείο και θέλεις να μπεις στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή που βρίσκεται στο σπίτι σου. Πολύ απλά, και εφόσον έχεις εγκατεστημένο το πρόσθετο και στους δύο υπολογιστές (γραφείο, σπίτι) και είναι φυσικά ανοικτό το πρόγραμμα και στους δυο υπολογιστές, μπορείς να συνδεθείς με ένα μοναδικό κωδικό που παράγεται τη στιγμή της σύνδεσης.

Επίσης, μέσω του προσθέτου και αυτής της σελίδας, μπορείς να δώσεις πρόσβαση στον υπολογιστή σου, σε οποιονδήποτε φίλο ή συνεργάτη που βρίσκεται μακριά από σένα, για να σου παράξει υποστήριξη για κάποιο θέμα με τη συσκευή σου ή το αντίθετο, να δώσεις εσύ βοήθεια σε κάποιον που βρίσκεται μακριά από εσένα.

Τα καλά νέα δε σταματούν εδώ. Η εφαρμογή υπάρχει διαθέσιμη για κινητές συσκευές με Android και iOS λειτουργικά συστήματα. Έτσι, μπορείς να πάρεις τον έλεγχο του υπολογιστή σου από το κινητό!

Έκδοση: 2.1
Μέγεθος: 22.66 KiB
Συμβατός browser: Google Chrome
Λειτουργικό Σύστημα: Android / iOS
Κατασκευαστής: Google
Πηγή: chrome.google.com/webstore
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal