Crystal Security - Δωρεάν πρόγραμμα προστασίας από ιούς και Malware

Δωρεάν πρόγραμμα προστασίας από ιούς και Malware


Οι επιθέσεις στο διαδίκτυο από κακόβουλα λογισμικά και ιούς βρίσκονται συνεχώς σε άνοδο, έτσι εμείς είμαστε αναγκασμένοι να λαμβάνουμε μέτρα προστασίας για τον υπολογιστή μας ώστε να διασφαλίζουμε τα αρχεία και τους κωδικούς μας. Υπάρχουν πάρα πολλά προγράμματα που κάνουν αυτή τη δουλειά. Το Crystal Security είναι ένα πρόγραμμα προστασίας εντελώς δωρεάν καθώς και ένα από τα κορυφαία anti-malware προγράμματα. Ανιχνεύει και αφαιρεί κακόβουλα λογισμικά καθώς και τους ιούς χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες.

Είναι βασισμένο σε ένα cloud το οποίο συλλέγει δεδομένα από όλο το κόσμο ώστε να ενημερώνεται για νέους ιούς και malware. Ακόμη, είναι εύκολο στην χρήση, ελαφρύ σε σύγκριση με τέτοιου είδους προγράμματα και έχει πάρα πολλές επιλογές για να προσαρμόζεται στις ανάγκες του καθενός. Τέλος, το Crystal Security μπορεί να συνδυαστεί και με το Antivirus που έχετε για απόλυτη προστασία του υπολογιστή με την προϋπόθεση να είναι εγκατεστημένο το .NET Framework 4.5. Το πρόγραμμα διαθέτει και portable έκδοση, δηλαδή δεν χρειάζεται εγκατάσταση στον υπολογιστή σας.

Έκδοση: 3.7.0.40
Μέγεθος: 1.6 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Kardo Kristal
Πηγή: crystalsecurity.eu
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram