TinyPNG - Μειώστε δραματικά το μέγεθος των εικόνων χωρίς απώλεια ποιότητας

Δωρεάν online εφαρμογή για να μειώσετε το μέγεθος των εικόνων σας


Το TinyPNG είναι ένα θαυματουργό online εργαλείο με το οποίο μπορείτε να μειώσετε το μέγεθος των εικόνων σας (png ή jpg) μέχρι και 80% από την αρχική του μορφή. Δεν μιλάμε για διαστάσεις, αυτές παραμένουν ίδιες, μιλάμε για το μέγεθος (όγκο) σε MB.

Για παράδειγμα, ανέβασα πριν από λίγο μια εικόνα 83.5 KB και το πρόγραμμα την μείωσε 76%! Δηλαδή έγινε 19.8 KB!! Και δεν φτάνει μόνο αυτό, η ποιότητα, τουλάχιστον με «γυμνό μάτι» δεν φάνηκε να χαλάει.

Κατάλληλο εργαλείο γι αυτούς που έχουν site, bloggers, ακόμα και εσείς που τραβάτε φωτογραφίες το καλοκαίρι και δεν σας φτάνει η μνήμη της κάρτας.

Το TinyPNG μπορεί να μετατρέψει ταυτόχρονα μέχρι 20 εικόνες και το μέγιστο μέγεθος που μπορείτε να ανεβάσετε είναι τα 5 MB ανά εικόνα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

σ.σ: Αν θέλεις περισσότερες εφαρμογές που αφορούν την επεξεργασία εικόνων, ακολούθησε το σύνδεσμο για να μεταφερθείς στην αντίστοιχη κατηγορία του site μας.

Έκδοση: -
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Όλα (online εφαρμογή)
Κατασκευαστής: voormedia.com
Πηγή: tinypng.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram