Npackd - Πρόγραμμα που περιέχει πάνω από 1200 δωρεάν εφαρμογές

Πάνω από 1200 δωρεάν εφαρμογές

Το Npackd είναι μια δωρεάν και πολύ παλιά εφαρμογή η οποία συγκεντρώνει πάνω από 1200 διαφορετικά προγράμματα, εννοείται δωρεάν, κατηγοριοποιημένα ανά είδος ώστε να βρούμε εύκολα και να επιλέξουμε αυτά που μας ενδιαφέρουν να εγκαταστήσουμε στον υπολογιστή μας.

Πρόκειται για έναν δωρεάν εγκαταστάτη δωρεάν εφαρμογών χωρίς να ανησυχούμε για τα τελευταία updates αυτών όπου το βασικό του πλεονέκτημα είναι πως μπορούμε ανά πάσα στιγμή να ενημερωθούμρ για την τελευταία έκδοση των προγραμμάτων που έχουμε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας. Επίσης, η εγκατάσταση και απεγκατάσταση των εφαρμογών μπορεί να γίνει με πολύ εύκολο τρόπο.




Το γραφικό περιβάλλον της εφαρμογής είναι οικείο και δεν θα μας δυσκολέψει καθόλου. Υπάρχει περιγραφή του κάθε προγράμματος όπως και Screenshots για να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται. Φυσικά,η πλοήγηση σε όλα αυτά τα προγράμματα γίνεται πολύ εύκολα χάρη στην κατηγοριοποίηση αυτών σε 13 κύριες κατηγορίες:

Tools, Development, Productivity, Communications, Video, Text, Music, Security, Photo, Games, Finance, Education, Uncategorized. Οπότε καταλαβαίνετε πως μπορούμε να βρούμε σχεδόν τα πάντα σε ελάχιστο χρόνο.

Έκδοση: 1.25.0
Μέγεθος: 9.8 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Tim Lebedkov
Πηγή: npackd.appspot.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram