«A Clockwork Brain» - Το Ελληνικό παιχνίδι που κέρδισε την παγκόσμια αγορά


Το δωρεάν παιχνίδι  «A Clockwork Brain», το αγαπάμε για τρεις λόγους. Πρώτον, είναι δημιουργία της Total Eclipse, μια Ελληνική εταιρία που έχει έδρα την Πυλαία της Θεσσαλονίκης, δεύτερον, είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι που ακονίζει το μυαλό σου ενώ παράλληλα σε διασκεδάζει και τρίτον, στα παιχνίδια που έχουν να κάνουν με γλωσσικά προβλήματα και σπαζοκεφαλιές, διαθέτει και την Ελληνική γλώσσα. Αυτό το τελευταίο σπάνια το συναντάμε σε Ελληνικές εταιρίες. Ναι καλά ακούσατε, αν και είναι ελληνικές, δεν βγάζουν οι περισσότερες τα παιχνίδια και τις εφαρμογές τους στα ελληνικά. Αν και θα θέλαμε στο συγκεκριμένο, να υπήρχε η ελληνική γλώσσα και στο μενού του. Δεν πειράζει όμως, καλό είναι και έτσι.

Oι Sunday Times του Λονδίνου το χαρακτήρισαν μάλιστα ως «μια από τις 500 καλύτερες εφαρμογές στον κόσμο», και έγινε featured από την Apple αρκετές φορές.

Όπως καταλαβαίνετε, έχει πέσει πολύ δουλειά στο συγκεκριμένο παιχνίδι και οι δημιουργοί του δεν αστειεύονται. Στο «A Clockwork Brain» μπορείς να παίξεις πληθώρα από πρωτότυπα παιχνίδια αλλά και παραλλαγές από γνωστές σπαζοκεφαλιές.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού είναι τα παρακάτω:

  • Δυνατότητα να παίζετε καθημερινά εξατομικευμένες προσκλήσεις (Daily Boost)
  • Αναλυτικά στατιστικά με την πρόοδό σας και σύγκριση αυτών με άλλους παίκτες παγκοσμίως. 
  • Δυνατότητα να συγκεντρώνετε ειδικούς κρυστάλλους, με τους οποίους μπορείτε να αγοράσετε χαριτωμένα μηχανικά ζωάκια, τα λεγόμενα Petbots, που στην ουσία είναι βοηθήματα για το παιχνίδι. 
  • Υπάρχει και το παιχνίδι χωρίς χρονόμετρο για να μην είστε συνέχεια στην «τσίτα»
  • Σημαντικό, ότι μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι στην Android συσκευή σας και να το συνεχίσετε στην έκδοση για iOS ή ακόμα και στο PC σας. 

Όπως καταλαβαίνετε, το παιχνίδι είναι Cross Platform, και υπάρχουν εκδόσεις για Windows 10, Windows Phone, Android και iOS!

Έκδοση: -
Μέγεθος: - 
Λειτουργικό σύστημα: Windows 10 / Windows Phone / Android
Κατασκευαστής: Total Eclipse
Πηγή: totaleclipsegames.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.