Μάθε ποιος κλέβει το WiFi σου και λάβε τα μέτρα σου


Ποιος κλέβει το WiFi μου

Η αλήθεια είναι ότι πολύς κόσμος ψάχνεται να κλέψει το WiFi του γείτονα. Πρόκειται για μια ανήθικη πρακτική αλλά και καθαρή κλεψιά! Η μόνη λύση σε αυτό το πρόβλημα για τους παθόντες, είναι να λάβουν τα μέτρα τους και να δοκιμάσουν μερικά απλά βήματα για να προστατευτούν. Δεν πρέπει να μένουμε σε παθητική στάση, ας μάθουμε δυο πράγματα διότι δεν είναι μόνο Facebook και YouTube. Όσο περνάνε τα χρόνια, η τεχνολογία και το διαδίκτυο είναι αναγκαία για όλους. 
 
Επίσης, υπάρχει περίπτωση να βρεις τον μπελά σου και να τρέχεις σε αστυνομικά τμήματα για να αποδείξεις πως δεν ήσουν εσύ που έμπαινε σε ιστοσελίδες παιδικής πορνογραφίας αλλά ο γείτονας που σε έκλεβε το WiFi. 

Το φιλικό site PCsteps.gr, ανέβασε ένα πολύ ωραίο βίντεο για να μάθουμε πως να προστατευτούμε από τον εξυπνάκια γείτονα που το παίζει χάκερ, αλλά και να μάθουμε βασικά πράγματα για τις IP, τις MAC Αddresses και ό,τι αφορά τις συνδέσεις.

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε, είναι το απόσταγμα από το αναλυτικότατο άρθρο που ανέβασαν οι υπεύθυνοι του PCsteps.


Δες το βίντεο και πάρε τα μέτρα σου:





Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram