«Κατανάλωση ρεύματος» - Δωρεάν εφαρμογή που υπολογίζει το κόστος του ρεύματος


Σίγουρα θα έχετε αναρωτηθεί για το ρεύμα που ξοδεύουν οι καθημερινές ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές που χρησιμοποιούμε στο σπίτι μας. Θα ήταν ωφέλιμο να γνωρίζουμε πόσο ενέργεια καταναλώνει η τηλεόραση μας, αν την έχουμε ανοικτή για 8 ώρες

Αυτό κάνει αυτή η εφαρμογή. Το μόνο που πρέπει να γνωρίζουμε είναι την ισχύ σε watt για οποιαδήποτε συσκευή. Επίσης, μπορείτε να δείτε μια ακόμη παρόμοια εφαρμογή που παρουσιάσαμε παλιότερα, και να αποφασίσετε ποια σας ταιριάζει περισσότερο.

Οι σημαντικότερες ηλεκτρικές συσκευές υπάρχουν ήδη σε λίστα μέσα στην εφαρμογή με την ενδεικτική τους ισχύ και ανάλογα τη χρήση βρίσκουμε το τελικό τους κόστος ανά ώρα, ημέρα, μήνα και έτος.

Το κόστος κατανάλωσης της κιλοβατώρας έχει υπολογιστεί σε 0.15€ (2015) από τον τιμοκατάλογο της ΔΕΗ και περιλαμβάνει ΦΠΑ , χρεώσεις υπηρεσιών κλπ (εκτός των παγίων δημ. Τελη κλπ). Μπορείτε να το αλλάξετε σε περίπτωση αλλαγών των χρεώσεων.


Αν είστε από υπολογιστή, κατεβάστε την εφαρμογή μέσω του QR code:


Έκδοση: 1.5.5
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 και άνω
Κατασκευαστής: Novice4Soft
Πηγή: novice4soft.blogspot.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.