Nova Launcher - Μεταμορφώστε το Android σας

Nova Launcher: Το Μυστικό Όπλο για μια Εκπληκτική Αρχική Οθόνη

Για όσους δεν το γνωρίζουν, launcher στην γλώσσα των smartphones σημαίνει το γραφικό περιβάλλον του Android, όπου στην ουσία είναι αυτό με το οποίο ερχόμαστε συνέχεια «πρόσωπο με πρόσωπο» σε όλες μας τις εργασίες με το smartphone. Είναι το γραφικό περιβάλλον που πολλές φορές βαριόμαστε ή έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε και θέλουμε να το αλλάξουμε. Ευτυχώς, στο Android έχουμε άπειρες επιλογές για Launchers, όλων των γούστων.

Ένα τέτοιος Launcher που κάνει την διαφορά όσο αναφορά την ευχρηστία του, τη δυνατότητα παραμετροποίησης αλλά και το πολύ καλό σκορ που έχει στο Google Play store (4.4 αστέρια), είναι ο Nova Launcher που συνεχώς αναβαθμίζεται με πολλά νέα χαρακτηριστικά και διαθέτει πλούσια δωρεάν έκδοση. Φυσικά, αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής το έχουν κατεβάσει πάνω από 50 εκατομμύρια χρήστες στη συσκευή τους.

Κύρια χαρακτηριστικά της δωρεάν έκδοσης του Nova Launcher:

  • Παραμετροποίηση: Αλλαγή μεγέθους πλέγματος, Προσαρμογή περιθωρίων, Αλλαγή εικονιδίων, εφέ κύλισης, Προσθήκη widget, Αλλαγή στυλ (οριζόντια, κάθετη), Ομαδοποίηση εφαρμογών, Κρυφές εφαρμογές, προσαρμόσιμο στυλ φακέλων.
  • Λειτουργικότητα: Γρήγορη αναζήτηση εφαρμογών, Προτάσεις εφαρμογών, Δυνατότητα δημιουργίας προσαρμοσμένων κινήσεων, Αριθμός μη αναγνωσμένων ειδοποιήσεων, Σήμανση εφαρμογών, Αποθήκευση και επαναφορά ρυθμίσεων.
  • Εμφάνιση: Εφαρμογή έτοιμων θεμάτων, Δημιουργία προσαρμοσμένων θεμάτων, Υποστήριξη πακέτων εικονιδίων, Προσαρμογή εικονιδίων, Υποστήριξη ζωντανών ταπετσαριών, Προσαρμογή κύλισης ταπετσαρίας, Αλλαγή γραμματοσειράς, Προσαρμογή χρωμάτων. 

Συνοψίζοντας, η δωρεάν έκδοση του Nova Launcher προσφέρει πλήθος δυνατοτήτων για την προσαρμογή και εξατομίκευση της εμπειρίας σου. Εάν επιθυμείς πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες, μπορείς να αγοράσεις την έκδοση Nova Launcher Prime.

Έκδοση: 7.0.58
Μέγεθος: 8 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 8+
Κατασκευαστής: novalauncher.com
Πηγή: novalauncher.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal