DVDStyler - Φτιάξτε επαγγελματικού επιπέδου DVD


dvd styler - φτιάξε διαδραστικά μενού για DVD


Το DVDStyler είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα με το οποίο μπορείς να δημιουργήσεις τα δικά σου βίντεο/DVD με διαδραστικά μενού πλοήγησης της επιλογής σου ή των έτοιμων προτύπων που περιέχονται στο πρόγραμμα. Είναι εύκολο χάρη στο φιλικό περιβάλλον εργασίας και την ευχρηστία κινήσεων, αφού με απλό σύρσιμο (drag & drop) μπορείς να φτιάξεις τα μενού. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε υπότιτλους και μουσική επένδυση στις ταινίες σας ενώ εκτός από βίντεο έχεις τη δυνατότητα δημιουργίας Slideshow από φωτογραφίες.

Το DVD που θα δημιουργηθεί μπορεί να παίξει σε οποιονδήποτε DVD Player. Το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει διότι δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από αυτά τα έτοιμα DVD που βλέπουμε φτιαγμένα από επαγγελματίες.

Επιπλέον, το πρόγραμμα είναι μεταφρασμένο στην Ελληνική γλώσσα ενώ υπάρχει έκδοση για Windows, Linux και Macintosh λειτουργικά συστήματα.

Έκδοση: 3.1
Μέγεθος: 40 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Mac / Linux
Κατασκευαστής: Alex Thüring
Πηγή: dvdstyler.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram