NBA JAM: Παίξτε το παιχνίδι του 1994 με ρόστερ του 2017


Τι κοινό έχει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και το NBA JAM που έκανε θραύση το 1994; Εκτός του ότι ο Γιάννης γεννήθηκε το 1994 (όπως και το παιχνίδι), μπορείς πλέον να τον χαρείς στο θρυλικό παιχνίδι που μας κρατούσε συντροφιά ως πιτσιρικάδες στα ηλεκτρονικά της εποχής. Ναι, καλά ακούσατε φίλες και φίλοι. Ένας φαν του παιχνιδιού, προφανώς με γνώσεις προγραμματισμού, αποφάσισε να «χακάρει» το NBA JAM του 1994 και να αναβαθμίσει όλο το ρόστερ με αυτό του 2017. Φυσικά, ο Έλληνας άσσος δεν θα μπορούσε να λείπει και φιγουράρει στην βασική δυάδα των Milwalke Bucks.


Μαζί με τον Γιάννη μπορείτε να απολαύσετε όλους τους stars του NBA όπως ο Lebron James, Russell Westbrook, Steph Curry και άλλους πολλούς, στο σύνολο 117 κορυφαίοι παίκτες του NBA. Το χακάρισμα έγινε στην  Tournament Edition από το Super Nintendo (SNES) και θα χρειαστείτε ένα emulator για να το παίξετε στον υπολογιστή σας. Εμείς, σας προτείνουμε τον Snes9x όπου μπορείτε να τον κατεβάσετε από εδώ.

Αφού κατεβάσετε και «τρέξετε» τον emulator (δεν χρειάζεται εγκατάσταση), φορτώστε το παιχνίδι και απολαύστε NBA JAM με ροστερ του 2017! Τα πλήκτρα με τα οποία μπορείτε να παίξετε είναι:

  • X= Πάσα/κλέψιμο
  • C= Σουτ/ψηλή άμυνα
  • S= Επιτάχυνση

Με συνδυασμό X και S μπορείτε να σπρώξετε τον αντίπαλο και να κλέψετε την μπάλα πιο εύκολα. Το Space λειτουργεί όπως το enter, κυρίως στην αρχική οθόνη θα το χρησιμοποιήσετε όταν σας γράφει το παιχνίδι «press the enter».

Έκδοση: -
Μέγεθος: 
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Ethan Miller
Πηγή: hogswithablog.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: