Project Mercury - Βελτίωσε τις επιδόσεις του υπολογιστή σου με ένα απλό και δωρεάν πρόγραμμα

Δωρεάν πρόγραμμα για να βελτιώσεις τις επιδόσεις του υπολογιστή σου


Αν έχεις παλιό υπολογιστή με όχι τόσο αυξημένες δυνατότητες (μικρής χωρητικότητας RAM, παλιό επεξεργαστή κτλ), τότε το Project Mercury είναι ένα πρόγραμμα που μπορεί να σε βοηθήσει να αυξήσεις τις επιδόσεις του συστήματός σου.

Το Project Mercury είναι μια δωρεάν εφαρμογή, πολύ μικρή σε χωρητικότητα και portable, δηλαδή δεν χρειάζεται εγκατάσταση, η οποία υπόσχεται να βελτιώσει την εργασία μας στον υπολογιστή ειδικά όταν πρόκειται για Multitasking, δηλαδή εργασία με πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα ή πολλές καρτέλες ανοικτές στον browser μας, αν είμαστε gamers κτλ.

Στη δική μου περίπτωση και όταν το δοκίμασα στον υπολογιστή μου, δεν περίμενα κάποια βελτίωση διότι ήδη έχω 16 GB RAM και έναν πολύ δυνατό επεξεργαστή. Τα αποτελέσματα όμως με εξέπληξαν όταν το δοκίμασε σε παλιότερο λάπτοπ και πραγματικά είδα αρκετά μεγάλη βελτίωση και γρηγοράδα στις εναλλαγές εφαρμογών και παραθύρων και γενικότερα όλα γίνονται πιο γρήγορα. 

Επειδή όμως θα πρέπει να γνωρίζεις για να «πειράξεις» τις ρυθμίσεις του συγκεκριμένου προγράμματος, θα σου πρότεινα να διαβάσεις τον αναλυτικό οδηγό του Γιώργο Λάνδρου από το pcsteps.gr και θα σου λυθεί η οποιαδήποτε απορία. 

Έκδοση: 1.2.8.0
Μέγεθος: 471 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Zven Bent
Πηγή: techcenter.dk
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram