ShutDown After - Δωρεάν προγραμματισμός κλεισίματος του υπολογιστή

Αυτόματος προγραμματισμός κλεισίματος του υπολογιστή


Το ShutDown After είναι ένα απλό και δωρεάν πρόγραμμα με το οποίο μπορείς να προγραμματίσεις το κλείσιμο του υπολογιστή σου. Επίσης, σου επιτρέπει να ορίσεις Hotkeys, δηλαδή κάποιο συνδυασμό πλήκτρων για να εκτελείς τη διαδικασία κλεισίματος με αυτά.

Έχεις την επιλογή να κλείσεις (Shutdown), να κάνεις επανεκκίνηση (Restart), αποσύνδεση (Log off), αδρανοποίηση (Hibernate) και αναμονή (Stand by).  Το περιβάλλον εργασίας είναι πολύ απλό όπου το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ορίσεις μετά από πόση ώρα θέλεις να κλείσει ο υπολογιστής ή την ακριβή ώρα. Τέλος, υπάρχει και η επιλογή να σε προειδοποιήσει η εφαρμογή 30 δευτερόλεπτα πριν το κλείσιμο. Πολύ χρήσιμο αυτό το τελευταίο, σε περίπτωση που το μετανιώσεις την τελευταία στιγμή και θέλεις να παραμείνει ανοικτό το PC. 

Συμπερασματικά, μπορεί να είναι μικρό και απλό πρόγραμμα αλλά θεωρώ ότι είναι πολύ χρήσιμο σε ορισμένους που δουλεύουν νυχθημερόν στο PC τους και θέλουν να προγραμματίζουν ακόμα και το κλείσιμό του.

Fun Fact: Το παραπάνω πρόγραμμα, είναι δημιούργημα του ίδιου προγραμματιστή που έφτιαξε το δημοφιλές Mp3Knife, ένα δωρεάν πρόγραμμα για να «κόβεις» τα τραγούδια στα σημεία που θέλεις και το έχουμε παρουσιάσει στο site μας. 

Έκδοση: 3.0
Μέγεθος: 1.8 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Vicky's Cool Softwares
Πηγή: vcsoftwares.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal