e-food - Αυτή είναι η No1 δωρεάν εφαρμογή για να παραγγείλεις online

efood- η καλύτερη εφαρμογή για παραγγελίες


Το e-food είναι η πρώτη δωρεάν εφαρμογή Delivery που κάνει την παραγγελία του φαγητού σου πιο εύκολη από ποτέ. Συνεργάζεται με πάνω από 20.000 καταστήματα σε 100 πόλεις στην Ελλάδα και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει εφαρμογή για smartphones.

Κάνε Delivery σε χρόνο dt σουβλάκια, μπέργκερ, κρέπα, γύρο, πίτσα, γλυκά, ακόμα και τα ψώνια σου από σούπερ μάρκετ. Επίσης, πολλοί είναι αυτοί που παραγγέλνουν τον καφέ τους από το e-food. Η διαδικασία μέσω της εφαρμογής είναι πανεύκολη:

- Βάλε τη διεύθυνσή σου,
- Βάλε το φαγητό σου από το αγαπημένο σου κατάστημα (βρίσκει αυτόματα -βάσει της τοποθεσίας σου- τα πλησιέστερα καταστήματα που μπορούν να σε εξυπηρετήσουν)
- Παράγγειλε

Μπορείς να πληρώσεις με όποιον τρόπο θέλεις, με κάρτα (χρεωστική και πιστωτική), PayPal ή παραδοσιακά τον ντελιβερά στην πόρτα σου και δες την ακριβή ώρα που θα χρειαστεί η παραγγελία σου για να παραδοθεί. Επίσης, μέσω του e-food.gr μπορείς να επωφεληθείς των μοναδικών προσφορών που κάνουν τα καταστήματα και να φας πιο οικονομικά! Σίγουρα θα το λατρέψεις και φυσικά η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν για Android και iOS συσκευές.


Έκδοση: 5.9.4
Μέγεθος: 17 MB (Android), 105.1 MB (iOS)
Λειτουργικό σύστημα: Android 5+, iOS 14+
Κατασκευαστής: e-food.gr
Πηγή: e-food.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram