Σημαντικό Μήνυμα: Όσοι έχετε το ad-blocking ενεργοποιημένο, παρακαλούμε να το απενεργοποιήσετε από τη σελίδα μας. Μόνο έτσι θα μπορέσει να επιβιώσει το site μας!

GemBird τροφοδοτικό αυτοκινήτου για όλα τα Laptop σε προνομιακή τιμή!

Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017


Είσαι στο αμάξι συχνά και παίρνεις το Laptop μαζί σου; Δεν προλαβαίνεις να το φορτίσεις σπίτι; Το τροφοδοτικό αυτοκινήτου GEMBIRD NPA-DC1 DC CAR με μέγιστη ισχύ τα 80 watts, είναι ικανό να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις των πιο ενεργοβόρων συσκευών. Διαθέτει 8 διαφορετικούς αντάπτορες που δύσκολα να μην ταιριάζει στο δικό σου φορητό. Διαθέσιμες εξόδους 15V/16V/18V/19V/20V στα 4 Ampere μέγιστο ή 22V/24V στα 3.3 Ampere μέγιστο, φυσικά υπάρχει διακόπτης που το αλλάζεις όποτε θέλεις στην τάση που επιθυμείς.
Στο e-shop specials, μόνο για σήμερα θα το βρείτε στη προνομιακή τιμή των 11.9€. Αν θέλεις να το αποκτήσεις, κάντο τώρα από τον σύνδεσμο που ακολουθεί ► GemBird Car 80W Universal Noteboook Power Adapter

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: 
 
 

συνδεθείτε μαζί μας

Συνδεθείτε μαζί μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να ενημερώνεστε άμεσα για τα καλύτερα δωρεάν καλούδια που σας προσφέρουμε καθημερινά.

κέρνα έναν καφέ...

Αυτή την στιγμή μας διαβάζουν: άτομα

Προτείνουμε...