Ο Κατάλογος Εφαρμογών 2021-2022 της NASA, εντελώς δωρεάν για όλους

Δωρεάν για όλους οι εφαρμογές της NASA (NASA Software)

Όλος ο κατάλογος προγραμμάτων της NASA για το 2021-2022 διατίθεται εντελώς δωρεάν για όλους από την επίσημη ιστοσελίδα της. Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον αφού εκατοντάδες λογισμικά, εξειδικευμένα αλλά και ολόκληρες βιβλιοθήκες κώδικα διατίθενται ελεύθερα στο κοινό. Μέχρι και παιχνίδια μπορούμε να βρούμε κατασκευασμένα από τη NASA για διαστημικούς σκοπούς.

Πραγματικά, έμεινα με το στόμα ανοικτό βλέποντας αυτή την κίνηση από τη Διαστημική Υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Σίγουρα θα κάτσω να ξεψαχνίσω με μεγάλο ενδιαφέρον αυτά τα λογισμικά, μιας και είμαι λάτρης του διαστήματος και της αστρονομίας.

Μπορείς να κατεβάσεις τον κατάλογο σε PDF που αναφέρει όλα αυτά τα προγράμματα αναλυτικά, ενώ με μια επίσκεψη στο επίσημο site της NASA με τα Software, θα μπορείς να κατεβάσεις όλη την γκάμα των εφαρμογών, η οποία χωρίζεται σε 15 κατηγορίες, για ευκολότερη αναζήτηση.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram