Multi Commander - Διαχειρίσου τα αρχεία του υπολογιστή σου με την μέγιστη παραγωγικότητα

Δωρεάν διαχειριστής αρχείων στα Windows

Το Multi Commander είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα διαχείρισης των αρχείων που έχεις στον υπολογιστή σου. Στην ουσία είναι ένας άξιος αντικαταστάτης του File Explorer που έχουμε στα Windows αλλά με περισσότερες επιλογές. Τα χαρακτηριστικά του είναι αμέτρητα και ίσως θα σου πάρει λίγο χρόνο μέχρι να το συνηθίσεις, αλλά αφού το κάνεις, πιστεύω θα ανταμειφθείς.
Διαθέτει διπλή απεικόνιση (σε δυο παράθυρα) των αρχείων σου για να μπορείς να κάνεις γρήγορη επεξεργασία αυτών ώστε να γλυτώσεις χρόνο από την άσκοπη εναλλαγή παραθύρων.

Το πρόγραμμα, εκτός από τη γρήγορη διαχείριση των αρχείων, παρέχει και άλλες χρήσιμες λειτουργίες όπως αυτή της αποσυμπίεσης και συμπίεσης αρχείων, πράγμα που κάνει τα εναλλακτικά προγράμματα που πιθανόν έχεις στον υπολογιστή σου, αχρείαστα.

Επίσης, διαθέτει χαρακτηριστικό με το οποίο μπορείς να επέμβεις στα EXIF των multimedia αρχείων να αλλάξεις τις ετικέτες των τραγουδιών πολύ γρήγορα κ.α. Γενικότερα, το πρόγραμμα είναι ευέλικτο και χάρη στην ισχυρή Script Engine που έχει, μπορείς να το φέρεις στα μέτρα σου και να αυτοματοποιήσεις τις εργασίες σου.

Το Multi Commander είναι εντελώς δωρεάν και εκτός από την κανονική εγκατάσταση, προσφέρετε και σε protable έκδοση.

Έκδοση: 13.1
Μέγεθος: 8.9 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Mathias Svensson
Πηγή: multicommander.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal