22 δωρεάν (free to play) games για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού

free games

Ποιος σας είπε ότι για να παίξετε καλά παιχνίδια θα πρέπει να πληρώσετε; Εκεί έξω (διαδίκτυο) υπάρχουν πάρα πολλοί τίτλοι παιχνιδιών με εκπληκτικά γραφικά, ωραίο game play και με εκατομμύρια πιστούς gamers να λιώνουν σε αυτά. Και ναι, είναι δωρεάν! Σίγουρα έχετε ακούσει για League Of Legends, για το World Of Tanks, το πασίγνωστο Dota, το διάσημο παιχνίδι με κάρτες Herthstone αλλά και αθλητικά όπως το freestyle Footbal! Όλα αυτά ανήκουν στην κατηγορία των Free to Play, δηλαδή δωρεάν παιχνίδια για να τα εγκαταστήσεις και να τα παίξεις και αν θες να πληρώσεις για έξτρα αγορές αντικειμένων εντός του παιχνιδιού ή να αυξήσεις τις δυνατότητες ενός ήρωα κ.ο.κ. Δεν παύει όμως να είναι εντελώς δωρεάν και να σου χαρίζουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Αν κάτσεις και ψάξεις, θα χαθείς μέσα στη πληθώρα των free to play παιχνιδιών που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Εμείς, στο dwrean.net, έχουμε στήλη με δωρεάν παιχνίδια για PC, για Smartphones (Android, iOS και WinPhone) αλλά και μια κατηγορία με παιχνίδια για υπολογιστή που διαθέτουν την Ελληνική γλώσσα. Φυσικά, θα δεις πληθώρα παιχνιδιών σε αυτές τις κατηγορίες, νέα, retro, με καλά και κακά γραφικά αλλά όλα είναι εντελώς δωρεάν, δηλαδή υπάγονται στην κατηγορία των freeware και λίγα θα δεις Free to play. Επίσης, στη στήλη των δωρεάν προσφορών, τακτικά βλέπουμε από εταιρίες να προσφέρουν ουκ ολίγες φορές μικρά διαμαντάκια! Αν είστε φαν του dwrean.net, σίγουρα έχετε τσιμπήσει κάποιο παιχνίδι, διότι δύσκολα θα μας ξεφύγει κάτι.


Πρόσφατα, ανακάλυψα ένα πολύ ωραίο άρθρο στο φιλικό μας website Techvalue.gr, το οποίο ασχολείται με τεχνολογικά θέματα και κυρίως γύρω από την ειδησεογραφία που αφορά τα Smartphones, στο οποίο άρθρο υπάρχουν 22 προτάσεις Free to play παιχνιδιών με μια μικρή περιγραφή για το καθένα και φυσικά τα links για να παίξετε αυτά τα δωρεάν παιχνίδια. Αν μη τι άλλο, όταν οι προτάσεις αυτές έρχονται από άτομα που έχουν λιώσει στα παιχνίδια, αξίζει να του δώσουμε την ανάλογη σημασία ► 22 Δωρεάν (Free to play) παιχνίδια για ατελείωτο κάψιμο.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: