Προτζέκτορας FOREVER MLP-100 LED με Android και WiFi σε εκπληκτική τιμή

Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017


Εδώ στην στήλη Tech Lover, που αγαπήσατε από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή της, παρουσιάζουμε προϊόντα τεχνολογίας από Ελληνικά καταστήματα που έχουν την καλύτερη σχέση τιμής και απόδοσης. Για σήμερα, βλέπουμε στα crazy Sundays του e-shop.gr, ένα πολύ καλό προτζέκτορα σε ιδανική τιμή για τα Ελληνικά δεδομένα. Έτσι λοιπόν, ο Projector Forever MLP-100 είναι η ιδανική πρόταση για εντυπωσιακές και ζωντανές παρουσιάσεις, αγώνες ή ταινίες σε μεγέθη από 30 έως 120 ίντσες. Διαθέτει ανάλυση SVGA (800 x 480) και τεχνολογία LCD προσφέροντας καθαρές ζωντανές εικόνες.
Η φωτεινότητα 1200 ANSI lumens και το υψηλό contrast 1500:1 εξασφαλίζουν άψογη προβολή ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ διαθέτει σύστημα Android και σύνδεση Wi-Fi για να παίζετε online περιεχόμενα. Αυτή η έξυπνη συσκευή προβολής LED διαθέτει επίσης media player, ενσωματωμένο ηχείο, θύρα USB και card reader! Η διάρκεια ζωής της λάμπας κυμαίνεται κατά προσέγγιση στις 30.000 ώρες! Στα crazy Sundays, και για λίγες ημέρες ακόμα θα τον βρείτε στην τιμή των 104,9€! Αν θέλετε να το αποκτήσετε, ακολουθήστε τον σύνδεσμο ►► Προτζέκτορας FOREVER MLP-100 LED με Android και WiFi

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: 
 
 

Κέρνα ένα Like...

Αυτή την στιγμή μας διαβάζουν άτομα

Προτείνουμε...


Συνεργαζόμενα Sites