ToolBet - Το απόλυτο εργαλείο στατιστικών και προβλέψεων ποδοσφαιρικών αγώνων στο κινητό σου

Toolbet - Δωρεάν πρόγραμμα για στατιστικά και προβλέψεις του στοιχήματος

Η Ελληνική εταιρεία Encodica δημοσίευσε ένα νέο δωρεάν app για τους φίλους του στοιχήματος. Η εφαρμογή ToolBet είναι διαθέσιμη για Android κινητά και tablets και στοχεύει στην ελληνική, αλλά και στην παγκόσμια κοινότητα. (προσεχώς και σε iOS)

Το Toolbet θα σε βοηθήσει να επιλέξεις εύκολα και γρήγορα τους καλύτερους αγώνες για να στοιχηματίσεις με τον δικό σου προσωπικό τρόπο.
Όρισε τον τρόπο που παίζεις και το ΤoolΒet θα σε ενημερώνει καθημερινά για τους αγώνες που ταιριάζουν στις επιλογές σου.

Η εφαρμογή λαμβάνει υπόψη της τα στοιχηματικά κριτήρια που ρυθμίζει ο χρήστης, αναλύει στατιστικά στοιχεία χιλιάδων αγώνων ανανεώνεται καθημερινά και αναλαμβάνει να αναδείξει τους αγώνες και τα στοιχήματα αυτών που ταιριάζουν περισσότερο στο προφίλ του χρήστη.

Το ToolBet διαθέτει μία on-line κοινότητα όπου οι χρήστες μέσα από την εφαρμογή μπορούν να δημοσιεύουν και να σχολιάζουν αγώνες, ομάδες και πρωταθλήματα.
Επίσης, το ToolBet προσφέρει μία συνεχή ειδησεογραφική ροή από ελληνικά αλλά και από ξενόγλωσσα ποδοσφαιρικά portals.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την εφαρμογή, μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημο site. 

Αν είστε από υπολογιστή, κατεβάστε την εφαρμογή μέσω του QR code:


Έκδοση: 1.1.9
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1 και άνω
Κατασκευαστής: Toolbet
Πηγή: toolbet.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: