Clipboard History 2 - Επαναφέρετε όλο το ιστορικό των κειμένων που αντιγράψατε στο clipboard των Windows


To Clipboard History 2 είναι ένα πρόσθετο του Chrome με το οποίο μπορείτε να κρατήσετε όλο το ιστορικό από το Clipboard των Windows. Το clipboard για όσους δεν γνωρίζετε, είναι το μέρος της μνήμης στα Windows που καταγράφεται η αντιγραφή-επικόλληση κειμένων που έχετε κάνει. Τα Windows, από μόνα τους, καταγράφουν μόνο την τελευταία αντιγραφή κειμένου που κάνατε.

Με το Clipboard history όμως, αυτό αλλάζει και μπορείτε να δείτε οτιδήποτε έχετε καταγράψει μέχρι τώρα. Έτσι, αν για παράδειγμα έχετε αντιγράψει έναν κωδικό και δεν τον θυμάστε, μπορείτε με την εφαρμογή αυτή να τον ξανά-εμφανίσετε. Επίσης, μπορείτε να επαναφέρετε ολόκληρα κείμενα που έχετε αντιγράψει! Πολύ χρήσιμο και σας γλυτώνει ώρες από την εργασία σας αν πάει κάτι στραβά.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι το Clipboard history αρχειοθετεί όλες αυτές τις εγγραφές κατά χρονολογία, οπότε θα είναι ακόμα πιο εύκολο να αναζητήσετε αυτό που θέλετε.

Έκδοση: 2.4.6
Μέγεθος: 457 KB
Browser: Google Chrome
Κατασκευαστής: Deliaz
Πηγή: Google Chrome Web Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: