SuperSU - Διέγραψε εφαρμογές που είναι κλειδωμένες στο Android


Στις μέρες μας, το να κάνεις root την Android συσκευή δεν είναι και τόσο απαραίτητο, λόγω ότι έχει βελτιωθεί αρκετά η επίσημη ROM με αρκετές επιλογές παραμετροποίησης. Όσο περνά ο καιρός, πράγματι η επιθυμία για root θα μειώνεται καθότι ήδη δεν είναι τόσο χρήσιμο και αναγκαίο όπως ήταν στο παρελθόν αλλά και η ίδια η Google συμπεριλαμβάνει πράγματα σε νέες εκδόσεις του Android που κάποτε χρειάζονταν root για να τα πραγματοποιήσεις.

Βέβαια, κάποια ωραία πράγματα, και συγκεκριμένα η δωρεάν εφαρμογή SuperSU, χρειάζεται να έχεις κάνει root για να την χρησιμοποιήσεις. Και γιατί αυτή την εφαρμογή;  Με την SuperSu μπορείς να κάνεις διάφορα ωραία που δεν θα μπορούσες με μη rootαρισμένη συσκευή αλλά εμείς θα εστιάσουμε στη διαγραφή ορισμένων εφαρμογών, τις οποίες δεν μπορείς να τις διαγράψεις χωρίς root. Τέτοιες εφαρμογές είναι αυτές που έρχονται προεγκατεστημένες από τον κατασκευαστή του κινητού και είναι κλειδωμένες. Επομένως, με τη SuperSu και έχοντας ρουτάρει το κινητό, θα μπορούμε να ξεκλειδώσουμε τις μέχρι πρότινος μη διαγράψιμες εφαρμογές. Η διαδικασία είναι πανεύκολη και δεν χρειάζεται ειδική πληροφορία  ή και κάποιος οδηγός. Η εφαρμογή σε καθοδηγεί μέσα από το μενού της. Το δύσκολο όμως του πράγματος είναι για κάποιους αρχάριους να κάνουν root την συσκευή τους. Εμείς, βρήκαμε δύο άρθρα-οδηγούς στα Ελληνικά από αξιόπιστες πηγές, όπου μπορούν να σε βοηθήσουν να rootάρεις την συσκευή σου. Διαβάστε το άρθρο από τον Doctor Android και φυσικά τον οδηγό του Pcsteps.gr. Σας εύχομαι καλή επιτυχία.

Στο download link που σας δίνουμε, θα μεταφερθείτε στο google play store για να κατεβάσετε το SuperSU.

Έκδοση: 2.82
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 και άνω
Κατασκευαστής: Codingcode
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: