Astronio - To Ελληνικό κανάλι στο Youtube που κάνει τη διαφορά


Όταν βλέπεις τέτοιες ελληνικές προσπάθειες στο Youtube αρχίζεις και τρέφεις ελπίδες για ένα καλύτερο (Ελληνικό) μέλλον στην διασημότερη ηλεκτρονική πλατφόρμα που φιλοξενεί κάθε λογής βίντεο από κάθε λογής ανθρώπους ανά τον κόσμο.

Το Astronio λοιπόν είναι ένα ελληνικό κανάλι για τους λάτρεις της αστρονομίας και των θετικών επιστημών, που σε απογειώνει και σε ταξιδεύει στο διάστημα με τα ποιοτικά βίντεο που ανεβάζει ο δημιουργός του και Αστροφυσικός Παύλος Καστανάς, ο οποίος σε βάζει για τα καλά, με κατανοητό και «μαγικό» τρόπο στον κόσμο των θετικών επιστημών και της αστρονομίας.

Είναι ένα πολύ νέο κανάλι -μόλις δύο μηνών βρέφος- αλλά αυτό δεν λέει τίποτα διότι άρχισε δυναμικά την παρουσία του, ανεβάζοντας μέχρι αυτή την στιγμή εννέα βίντεο και με 2428 subscribers προμηνύεται λαμπρό το μέλλον.  Τέτοια κανάλια είναι κόσμημα στο ελληνόφωνο γιουτιούμπινγκ και σας παρακαλώ να κάνετε αμέσως εγγραφή ακολουθώντας το σύνδεσμο ► Astronio. Επίσης, μπορείς να κάνεις Like στην σελίδα του Παύλου στο Facebook για να μαθαίνεις άμεσα ότι νέο μας ετοιμάζει. Εγώ θα σας ανταμείψω με ένα βίντεο που μου άρεσε πάρα πολύ, όπου μπορεί να αλλάξει το σκεπτικό σας για το πως βλέπετε τον κόσμο! Απολαύστε:



Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: