ACR - Δωρεάν ηχογράφηση κλήσεων σε android

Ηχογράφηση κλήσης

Το ACR (another Call Recorder) είναι μια δωρεάν εφαρμογή ηχογράφησης κλήσεων για android συσκευές, και τολμώ να πω από τις καλύτερες που υπάρχουν. Σε παλιότερο άρθρο παρουσιάσαμε ακόμα μία "δυνατή" παρόμοια εφαρμογή.

To ACR πραγματοποιεί αυτόματα την ηχογράφηση των κλήσεων χωρίς να πατήσεις κανένα επιπλέον κουμπί. Αυτό γίνεται στην δωρεάν έκδοση ενώ στην πληρωμένη υπάρχει η επιλογή χειροκίνητης ηχογράφησης. Υπάρχει όμως στις ρυθμίσεις της εφαρμογής η επιλογή να μας ρωτάει όταν τελειώσει η κλήση, αν θέλουμε να την αποθηκεύσουμε ή όχι. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο των ηχογραφήσεων και στην δωρεάν έκδοση.

Μία πολύ σημαντική παράμετρος είναι ότι μπορούμε να ορίσουμε αυτόματη διαγραφή των ηχογραφημένων κλήσεων σε χρονική περίοδο της επιλογής μας.  Έχει κατεβεί πάνω από 10.000.000 φορές και οι χρήστες στο Play Store το έχουν βαθμολογήσει με 4.4 αστέρια, μια πολύ καλή κριτική που σημαίνει ότι κάνει αυτό που λέει!

Αν είσαι από υπολογιστή, κατέβασε την εφαρμογή μέσω του QR code:


Έκδοση: -
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: NLL
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: