4 δωρεάν Μυθιστορήματα για να διαβάσετε το καλοκαίρι

4 δωρεάν μυθιστορήματα από τον Νικόλα Τσάμη


Ο Νικόλας Τσάμης είναι ένα εξαίρετος συγγραφέας ο οποίος έχει γράψει μέχρι τώρα τέσσερα (4) υπέροχα μυθιστορήματα και τα έχουμε παρουσιάσει στο site μας. O Γάντζος, Ο Μπάντυ, ο Συντονιστής και το Give Or Die είναι μυθιστορήματα που διαβάζονται απνευστί και αυτό που θέλεις για φετινό καλοκαίρι. Τα κατεβάζεις στην ταμπλέτα ή το laptop σου εντελώς δωρεάν και είσαι έτοιμος για διάβασμα!

Αυτά βέβαια για τις ηλεκτρονικές βερσιόν που διατίθενται εντελώς δωρεάν αλλά αν το επιθυμείς μπορείς να αγοράσεις τις έντυπες εκδόσεις, από το eshop του επίσημου website του συγγραφέα. 

Ο Νικόλας Τσάμης στο εισαγωγικό μήνυμα για τα δωρεάν e-books αναφέρει:
Το βιβλίο είναι ένα από τα πολλά που βρέθηκαν εξαρχής στο στόχαστρο της κρίσης. Το να σταματήσουμε να διαβάζουμε και να γράφουμε δεν είναι η λύση. Αντίθετα πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να κρατήσουμε την αγάπη μας για το βιβλίο ζωντανή. Από σήμερα λοιπόν όλα τα μυθιστορήματά μου θα διανέμονται ΔΩΡΕΑΝ στην ηλεκτρονική τους μορφή. Το μόνο που ζητάω από εσάς είναι να τα προωθήσετε, αφού τα διαβάσετε και σας αρέσουν, σε φίλες, φίλους που τους αρέσουν αυτού του είδους τα μυθιστορήματα.

Η παρακάτω λίστα είναι και τα 4 μυθιστορήματα που φιλοξενήσαμε στο site μας και αναφέρονται με χρονολογική σειρά. Κάνοντας κλικ επάνω τους, θα μεταφερθείς στο αντίστοιχο άρθρο για να κατεβάσεις τα βιβλία



Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram