«Kleomenis Simulator»: Ο Πάτερ Κλεομένης έγινε Game!


Ναι, καλά διαβάσατε. Ο πασίγνωστος παρανοϊκός ρασοφόρος Πάτερ Κλεομένης που έγινε Viral τον τελευταίο καιρό ανεβάζοντας στο Youtube απίστευτης ευρηματικότητας (και γελοιότητας) διάφορα βίντεο, έγινε game και μάλιστα πολύ ωραίο.

Ο επίσης ευρηματικός Έλληνας προγραμματιστής ονόματι Βρασίδας, δημιούργησε ένα browser/flash game αλλά και μια έκδοση για Windows, όπου μπορείς να κάνεις τις αποστολές που κάνει και στα βιντεάκια ο πάτερ. Μέχρι στιγμής υπάρχουν τρεις πίστες διαθέσιμες και όταν τελειώσουν, σου προσφέρονται (αν το θέλεις) mini games με τον πάτερ Κλεομένη να προσπαθεί να διώξει το 666 εξολοθρεύοντας τους εβραιoσκώληκες σιωνιστές! Πολύ γέλιο! Η κάθε πίστα έχει και ηχητικά εφέ από ατάκες του εν λόγω πάτερ, πράγμα που κάνει το παιχνίδι ακόμα πιο αστείο.


Το παιχνίδι θα δεχτεί λογικά αναβάθμιση όπως μαρτυράει και η αναφορά του προγραμματιστή στην σελίδα του, όπου το status του παιχνιδιού βρίσκεται «in development», που σημαίνει ότι είναι ακόμα σε στάδιο προγραμματισμού. Οπότε, αν δούμε κι' άλλες αποστολές στο Youtube του Πατήρ Κλεομένη, θα μετουσιωθούν σε νέες πίστες από τον προγραμματιστή Vrasida!

Έκδοση: 1.0.1
Μέγεθος: 10 ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Browser Game
Κατασκευαστής: Vrasidas
Πηγή: vrasidas.itch.io
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: