Σχολικό ημερολόγιο 2023-2024 - Δωρεάν και έτοιμο για εκτύπωση

Σχολικό Ημερολόγιο 2023-2024 - με αργίες και κανονικές ημέρες μαθημάτων


Κανονικά, οι ημέρες διδασκαλίας με όλες τις επίσημες αργίες και τα 15ήμερα του Πάσχα και των Χριστουγέννων, είναι περίπου 167 ημέρες! Αυτά όμως είναι τα στάνταρ! Αν αφαιρέσεις τις εκδρομές, απεργίες, τοπικές αργίες, άχρηστα μαθήματα (θρησκευτικά), άντε και μερικές αρρώστιες των παιδιών, τότε μειώνεται ακόμα περισσότερο. Κανά 5μηνο βάλε εσύ και είσαι μέσα.

Αλλά εσύ παιδί μου, ως καλός μαθητής που θέλεις να είσαι, θα πρέπει να έχεις σωστό προγραμματισμό. Έτσι, το taexeiola ετοίμασε και τη φετινή σχολική χρονιά (2023-2024) ένα εύχρηστο ημερολόγιο ώστε να γνωρίζεις τα πάντα για τις καθαρές ημέρες διδασκαλίας με όλες τις αργίες, πότε πηγαίνεις σχολείο, πότε είσαι ρέκλα, κάποιες ενδιαφέρουσες σημειώσεις αλλά και επτά (7) εβδομαδιαία όμορφα σχολικά προγράμματα για να σημειώνεις εκεί τα μαθήματά σου.

Στο download link που σου δίνω στο τέλος, θα μεταφερθείς στο taexeiola.gr για να τσεκάρεις online το ημερολόγιο ή αν θέλεις και πείστηκες, να το κατεβάσεις στον υπολογιστή και να το εκτυπώσεις. 


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal