Kaspersky Free Antivirus - Η καλύτερη προστασία στον κόσμο, τώρα σε δωρεάν έκδοση


H Kaspersky, η εταιρία κολοσσός με το δημοφιλέστερο αλλά και πολυβραβευμένο ομώνυμο Antivirus, κάνει κίνηση Ματ και μπαίνει στο παιχνίδι των δωρεάν Antivirus. Μέχρι τώρα, η εταιρία χρησιμοποιούσε εμπορικές εκδόσεις και δεν υπήρχε δωρεάν έκδοση του Kaspersky, πράγμα που σημαίνει ότι ήρθε για να ταράξει τα νερά της βιομηχανίας των Antivirus.

Πρόκειται σαφώς για μια υποδεέστερη έκδοση (λιγότερες επιλογές) από αυτή των εμπορικών εκδόσεων αλλά χρησιμοποιεί ακριβώς την ίδια μηχανή προστασίας με τις προαναφερθείσες εμπορικές εκδόσεις. Για έναν απλό/μέσο χρήστη είναι ότι πρέπει και δεν χρειάζεται να προβεί σε αγορά εμπορικών Antivirus. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι τα Εμπορικά Antivirus δεν αξίζουν της αγοράς μας.

Δείτε ακόμα: Kasperrsky Cleaner - Η γνωστή εταιρία Antivirus, βγάζει το δικό της «καθαριστικό» για υπολογιστές! 

Το Kaspersky Free Antivirus λοιπόν, είναι ελαφρύ, δηλαδή δεν καταναλώνει πολλούς πόρους στον υπολογιστή άρα είναι μια εξαίσια λύση για χαμηλά υπολογιστικά συστήματα και σας προστατεύει σε πραγματικό χρόνο κατά την πλοήγησή σας στο διαδίκτυο ενώ είναι εξαίρετη λύση για να προστατευτούμε από μολυσμένα αρχεία από αφαιρούμενα μέσα (usb, εξωτερικούς σκληρούς κ.α).

Αν θέλετε πληρέστερη ανάλυση του δωρεάν Antivirus της Kaspersrky, μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό άρθρο από το Pcsteps.gr.

Στο download link που σας δίνουμε, θα μεταφερθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Kaspersky για να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν το Kaspersky.

Έκδοση: 18.0.0.405
Μέγεθος: 2.3 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Kaspersky
Πηγή: kaspersky.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: