«Σάιμον Γκρέτσιας: Οι Επτά SIMS» - Δωρεάν Ελληνικό RPG παιχνίδι για Windows


Ένα ελληνικό παιχνίδι για Windows και μάλιστα εντελώς δωρεάν μας έστειλε ο προγραμματιστής του από την Κυδωνίαι Φιλμ, και πρόκειται για ένα RPG* του Σάιμον Γκρέτσια, με τίτλο "Οι επτά SIM". Είναι μια προσπάθεια που ξεπέρασε τα 10 χρόνια για να ολοκληρωθεί.

*Τι σημαίνει RPG:
Βιντεοπαιχνίδι ρόλων (αγγλικά: role-playing game ή RPG) ονομάζεται το είδος βιντεοπαιχνιδιού στο οποίο η ιστορία εξελίσσεται με την εξερεύνηση του κόσμου του παιχνιδιού και οι μάχες διαδραματίζονται με τη μορφή εντολών. Ο παίκτης χειρίζεται έναν ή πολλούς χαρακτήρες (συνήθως μέχρι πέντε) σε ένα φανταστικό κόσμο. Πολλά παιχνίδια του είδους έχουν τις βάσεις τους στα επιτραπέζια παιχνίδια ρόλων. Τα παιχνίδια ρόλων έχουν εξελιχθεί από απλοϊκά παιχνίδια με κείμενο σε οπτικά πλούσιες τρισδιάστατες εμπειρίες.

Το παιχνίδι προσφέρει τουλάχιστον 6 ώρες gameplay για να τερματίσετε την ιστορία με έναν τρόπο ενώ υπάρχουν 4 βασικοί τρόποι να προχωρήσεις την ιστορία, οι οποίοι διακλαδώνονται ανάλογα με τις επιλογές του παίκτη (συνολικά 7 endings).



Η ιστορία του παιχνιδιού έχει να κάνει με τον Ντετέκτιβ Σάιμον Γκρέτσια ο οποίος έρχεται ξανά αντιμέτωπος με την ΑΕ και το σχέδιό της να φτιάξει ένα μηχάνημα που θα κατακτήσει τον κόσμο. Ποια όμως θα είναι η θέση του Σάιμον σε αυτό το σχέδιο; Θέλει να τη σταματήσει ή να τη βοηθήσει;  Διάλεξε την ιστορία σου και ετοιμάσου να ακούσεις τη μουσική επένδυση να αλλάζει σταδιακά με την πλοκή. Αντιμετώπισε το στρατό των Παπαδόπουλων, μεγάλους λαβύρινθους, γρίφους και πολλές επιλογές με απρόβλεπτες συνέπειες.

Το παιχνίδι έχει φτάσει στην έκδοση 1.02 και στο download link που σας δίνουμε στο τέλος του άρθρου, θα μπορέσετε να το κατεβάσετε σε .exe μορφή, δηλαδή εκτελέσιμο αρχείο. Αφού το κατεβάσετε, κάντε διπλό κλικ στο αρχείο και θα αρχίσει η εγκατάσταση.

Σημαντικό: Όσοι έχετε Windows 7, ίσως χρειαστεί να τρέξετε το παιχνίδι ως διαχειριστές. Δηλαδή θα πρέπει να κάνετε δεξί κλικ στο εικονίδιο του παιχνιδιού που θα δημιουργηθεί στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή και στη συνέχεια να κάνετε κλικ στην επιλογή «εκτέλεσης ως διαχειριστής».

Έκδοση: 1.02
Μέγεθος: 61.9 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Κυδωνίαι Φιλμ
Πηγή: kydoniai.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: