Στη καθημερινότητα του dwrean: Δείτε τι μας είπε ο άνθρωπος!


Περίεργο email από αναγνώστη

Εμείς εδώ στο dwrean.net δεχόμαστε καθημερινά δεκάδες email με διάφορες ερωτήσεις από χρήστες του διαδικτύου. Άλλοτε δεχόμαστε κριτική (είμαστε θετικοί σε κάθε είδους κριτική), και άλλοτε ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με εφαρμογές και παιχνίδια (στο στοιχείο μας δηλαδή).

Πολλά από τα μηνύματά σας δεν έχουν να κάνουν με τη θεματολογία μας, και πολύ απλά δεν απαντάμε ή λέμε ευγενικά (όχι πάντα) ότι δεν μπορούμε να απαντήσουμε στο ερώτημά σας διότι είναι άσχετο με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας.

Ένα πράγμα που μας έκανε μεγάλη εντύπωση, είναι ένα email που μας έστειλε πριν λίγο καιρό ένας αναγνώστης, ο οποίος έγραφε:

Γεια σας, έχετε πολύ ωραία προγράμματα και παιχνίδια, θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση, που αν το καλοσκεφτείτε έχει σχέση με τη θεματολογία σας: όταν βράζω τα χόρτα στην κατσαρόλα, γιατί δεν με ειδοποιεί με κάποιο τρόπο πότε είναι έτοιμα;"

Εμείς όσο και να το «καλοσκεφτήκαμε» δεν μπορέσαμε να δώσουμε την απάντηση. Τελικά νομίζαμε ότι έκανε πλάκα, αλλά οι υποψίες μας αυτές ήταν λάθος διότι επανήλθε με νέο μήνυμα (αφού είδε ότι δεν απαντούσαμε):

Τελικά σας νόμιζα για σοβαρό site, έπεσα έξω!!!

Τα συμπεράσματα δικά σας...


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram