Makeup Guide - Δωρεάν πρόγραμμα Μακιγιάζ προσώπου

Δωρεάν μακιγιάζ προσώπου


Με το δωρεάν λογισμικό Makeup Guide θα μπορείς να κάνεις μακιγιάζ στις φωτογραφίες προσώπων και να φαίνονται πολύ καλύτερες από ό,τι είναι!
Το πρόγραμμα θα σε βοηθήσει να εφαρμόσεις κραγιόν, ρουζ, πούδρα, σκιά και μολύβι ματιών, να φτιάξεις τις βλεφαρίδες και να αλλάξεις το χρώμα των ματιών. Μπορείς να κάνεις όλα αυτά ακριβώς όπως βλέπεις και στην φωτογραφία που έχουμε επισυνάψει. 

Το περιβάλλον του Makeup Guide είναι αρκετά εύκολο, μιας και είναι πλήρως μεταφρασμένο στην Ελληνική γλώσσα ενώ ξεκινώντας την εφαρμογή υπάρχουν έτοιμες επιδείξεις, για το κάθε εργαλείο.

Το Makeup Guide παρέχει και μια βασική επεξεργασία εικόνων, όπως κόψιμο (crop), περιστροφή (rotation), διάφορα εργαλεία για την καλυτέρευση του χρωματισμού, εργαλείο για την φωτεινότητα, τον κορεσμό ενώ μπορείς να βάλεις και κείμενο στις φωτογραφίες σου.

Σημαντικό: Στην επίσημη σελίδα του προγράμματος, σου δίνεται το registration key, δηλαδή ο κωδικός ενεργοποίησης του προγράμματος, που καλείσαι να το βάλεις αφού εγκαταστήσεις και ανοίξεις το πρόγραμμα. Αυτό γίνεται από το μενού του προγράμματος, και συγκεκριμένα από την «Βοήθεια» → «Εγγραφή». 

Έκδοση: 2.2.9
Μέγεθος: 9.7 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: tintguide.com
Πηγή: tintguide.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal