Vikings: War of Clans - Ένα συναρπαστικό παιχνίδι στρατηγικής που θα σας μεταφέρει στον κόσμο των Vikings!


Αν σας αρέσουν τα Browser Games, ξέρετε αυτά τα παιχνίδια στα οποία δεν χρειάζεται να κατεβάσετε τίποτα στον υπολογιστή σας, έχουν φανταστικά γραφικά και είναι αρκετά εθιστικά και συνάμα διασκεδαστικά, τότε θέλω να σας πω ότι το δωρεάν Vikings: War of Clans είναι ένα από αυτά τα καθηλωτικά games που θα σε συναρπάσουν.

Ας δούμε λίγο την ιστορία του παιχνιδιού:

Απελευθερώστε τη δύναμη ενός αδίστακτου στρατού Βίκινγκ, κάντε επιδρομές σε πόλεις για πόρους και γίνετε ο πιο ατρόμητος Jarl σε όλο τον Βορρά! Εάν θέλετε να κάνετε τους εχθρούς σας να φοβούνται κάθε κίνηση σας, θα χρειαστεί να σχεδιάσετε τις δικές σας μοναδικές στρατηγικές μάχης. Συγκεκριμένα, στο Vikings μπορείτε να κάνεις:

  • Παραδοσιακό στήσιμο πόλεων - Χτίσε και ενίσχυσε την περιοχή σου με κτίρια, μεταξύ των οποίων, παλάτι, το "κτίριο των Ηρώων και το μαντείο που θα συμβάλλουν καθοριστικά στις στρατιωτικές επιχειρήσεις της φατρίας.
  • Τεράστια γκάμα στρατευμάτων - Εκπαίδευσε μισθοφόρους, ιππείς, τοξότες, δαίμονες και άλλους ήρωες που θα ενισχύσουν την στρατιωτική σου ικανότητα.
  • Εξέλιξε τον εξοπλισμό του ήρωά σου - Παράλληλα μπορείς να αναβαθμίσεις τον ήρωά σου, αναβαθμίζοντας τις δεξιότητές του και δίνοντάς του τον κατάλληλο εξοπλισμό που θα τον κάνει ανίκητο.
  • Πάρε μέρος σε μια φατρία - Μπορείς να βρεις ομάδες παικτών, η συνεργασία με τους οποίους θα αποφέρει τα μέγιστα σε κάθε παίκτη ξεχωριστά.
  • Παγκόσμια εκστρατεία - Μέσω συμμαχιών μπορείτε να επιτεθείτε σε άλλες φατρίες και αν αποδειχθείτε νικηφόροι να βασιλεύετε σε ευρύτερες περιοχές του παιχνιδιού.

Αν θέλεις να μπεις στον μαγικό κόσμο του παιχνιδιού ακολούθησε τον παρακάτω σύνδεσμο και κάνε μια απλή εγγραφή δίνοντας παρατσούκλι και email ► Vikings: War of Clans 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: