HitFilm Express - Δωρεάν πρόγραμμα για video editing


To HitFilm Express είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο επαγγελματικών προδιαγραφών με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικά βίντεο χωρίς να έχετε ιδιαίτερες γνώσεις ή πρότερη εμπειρία σε τέτοιου είδους εφαρμογές.

Η δωρεάν έκδοση του προγράμματος είναι πλούσια σε επιλογές και χαρακτηριστικά. Περιέχει έτοιμα Effects, μπορείτε να προσθέσετε κείμενο στα βίντεο σας, να του δώσετε κίνηση, άπειρα layers, κανάλια βίντεο και ήχου, ώστε να δημιουργήσετε την δική σας σύνθεση με πολλά κλιπ ταυτόχρονα και άλλα πολλά καλούδια. Αρκεί να έχετε φαντασία και όλα αυτά που σκέφτεστε μπορούν να γίνουν.

Δείτε ένα φιλμάκι το οποίο είναι εξολοκλήρου επεξεργασμένο με το HitFilm Express, στο οποίο μπορείτε να καταλάβετε το επαγγελματικό επίπεδο στο οποίο βρίσκεται η εφαρμογή:


Σε προηγούμενα άρθρα έχουμε γράψει για δωρεάν εφαρμογές που μπορείς να κάνεις Video editing. Δείτε εδώ και εδώ.

Για να κατεβάσετε το HitFilm Express, θα πρέπει να κάνετε μια δωρεάν εγγραφή στο επίσημο site της εφαρμογής και θα σας σταλεί με email το download link.

Έκδοση: 2017
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Mac OS
Κατασκευαστής: hitfilm.com
Πηγή: hitfilm.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: