[Προσφορά]: Plants vs Zombies - Το πρώτο παιχνίδι της σειράς εντελώς δωρεάν για υπολογιστές

Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2017


Για ακόμα μια φορά η online πλατφόρμα Origin της Εlectronic Arts μας κάνει δώρο μια παιχνιδάρα. Το Plants vs Zombies στην έκδοση Game of the year, το οποίο κυκλοφόρησε το 2012 eενώ το πρώτο παιχνίδι από την PopCap κυκλοφόρησε το 2009 και έκτοτε δημιουργήθηκε ολόκληρη σειρά με εκατομμύρια fans του παιχνιδιού.

Πρόκειται για ένα διασκεδαστικό παιχνίδι γρηγοράδας, σκέψης και στρατηγικής όπου αναλαμβάνετε τον ρόλο των φυτών και προσπαθείτε να εξοντώσετε τα ζόμπι που σας πλησιάζουν! Θα περάσετε αρκετές ώρες ευχάριστα. Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα, είναι και δωρεάν!

Πως κάνω εγγραφή στο Origin

Για να κατεβάσεις το παιχνίδι και να το προσθέσεις στην συλλογή σου πρέπει να κάνεις μια δωρεάν εγγραφή στο Origin και να κατεβάσεις την αντίστοιχη εφαρμογή/πλατφόρμα της εταιρίας στον υπολογιστή σου. Αφού κάνεις login με τα στοιχεία σου, θα πας στην κατηγορία free Games όπου εκεί θα δείτε την ειδική στήλη «On the House» όπου αρκετά συχνά (σχεδόν ανά μήνα) η ΕΑ μας κάνει δώρο ένα παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε όλο το παιχνίδι στον υπολογιστή σας για να γίνει δικό σας, απλά το επιλέγετε και μπαίνει αυτόματα στην συλλογή σας στο Origin.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: 
 
 

Κέρνα ένα Like...

Αυτή την στιγμή μας διαβάζουν άτομα

Προτείνουμε...


Συνεργαζόμενα Sites