MediaHuman YouTube to MP3 - Κατέβασε δωρεάν ολόκληρα κανάλια και λίστες τραγουδιών


MediaHuman YouTube to MP3 - Κατέβασε δωρεάν ολόκληρα κανάλια και λίστες τραγουδιών

Το MediaHuman YouTube to Mp3 είναι από τα ελάχιστα Desktop δωρεάν προγράμματα με το οποίο μπορείς να κατεβάσεις σε υψηλές ταχύτητες ολόκληρες λίστες τραγουδιών από το YouTube ή και ολόκληρα κανάλια! 

Με λίγα λόγια αν έχεις αποθηκευμένες playlists στο YouTube, μπορείς να τις κατεβάσεις μονομιάς και όχι το κάθε τραγούδι ξεχωριστά, ή βάζεις το link (σύνδεσμο) ολόκληρου του καναλιού, και αυτό αναλαμβάνει να «διαβάσει» όλο το περιεχόμενο και να στο ετοιμάσει για κατέβασμα! Στη συνέχεια, μπορείς να επιλέξεις τα βίντεο που θέλεις να κατέβουν ή μονομιάς όλο το κανάλι! 

Εκτός από το YouTube, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα για να κατεβάζεις μουσική από τη δημοφιλή πλατφόρμα SoundCloud αλλά και άλλες γνωστές υπηρεσίες όπως το Vimeo, Dailymotion, Vevo κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι διαθέτει επιλογή «παρακολούθησης» των καναλιών που θέλεις, ώστε όταν εντοπιστεί νέο βίντεο στα κανάλι, να κατεβεί μόνο αυτό και όχι ξανά όλη η λίστα του. Επίσης, διαθέτει ένα απλό αλλά χρηστικό πρόγραμμα διαχείρισης ετικετών (ID3tags)

Τέλος, να αναφέρουμε ότι το MediaHuman Youtube to Mp3 είναι cross platform, δηλαδή διαθέτει εκδόσεις για όλα τα γνωστά λειτουργικά συστήματα όπως Windows, MacOS και Linux. Ακόμη μία έκπληξη σε περιμένει μόλις ανοίξεις το πρόγραμμα. Είναι πλήρως μεταφρασμένο στην Ελληνική γλώσσα και δε χρειάζεται να την ορίσεις εσύ, αφού καταλαβαίνει από τα Windows που έχεις στον υπολογιστή σου, που προφανώς είναι στα Ελληνικά.

Έκδοση: 3.9.9.84
Μέγεθος: 65.1 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / MacOS / Linux
Κατασκευαστής: MediaHuman
Πηγή: MediaHuman
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal