Messenger Kids - Το Facebook για παιδιά

Messenger Kids - Δωρεάν το Facebook για παιδιά


Μια ειδικά διαμορφωμένη έκδοση του Facebook Messenger μόλις έγινε διαθέσιμη για Android και iOS συσκευές από το δημοφιλή κοινωνικό δίκτυο και αφορά παιδιά έως και 13 ετών.

Με το Messenger Kids τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλούν με φίλους ή με την οικογένειά τους μέσω γραπτών μηνυμάτων ή βίντεο κλήσεων χωρίς να έχουν λογαριασμό στο Facebook. Βέβαια, όλα αυτά μπορούν να γίνουν μόνο με την εποπτεία του γονέα, όλα τα αιτήματα φιλίας πρέπει να εγκριθούν πρώτα από τον Μπαμπά ή την Μαμά και οποιοσδήποτε ενήλικας θα θελήσει να μιλήσει με τα παιδιά θα πρέπει να είναι φίλος με έναν από τους δύο γονείς.

Το φιλτράρισμα των επαφών γίνεται ακόμα πιο ισχυρό αφού για να μπορέσουν να μιλήσουν δυο παιδιά μεταξύ τους, θα πρέπει να είναι φίλοι και οι γονείς τους.

Τέλος, δεν υπάρχουν διαφημίσεις και το facebook δεσμεύεται ότι δεν θα πουλήσει τα δεδομένα των συνομιλιών σε διαφημιστές. Το Messenger Kids δεν είναι διαθέσιμο ακόμα στη χώρα μας αλλά πολύ σύντομα θα γίνει το παγκόσμιο λανσάρισμα. Για την ώρα μπορείτε να επισκεφτείτε την εφαρμογή στο google play store, και να το προσθέσετε στην λίστα επιλογών σας.

Έκδοση: -
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.4 και άνω / iOS
Κατασκευαστής: Facebook
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus