Οι Παράδες μου - Δωρεάν ελληνικό πρόγραμμα Εσόδων-Εξόδων

Δωρεάν πρόγραμμα εσόδων-εξόδων


Το δωρεάν πρόγραμμα «οι παράδες μου» από την ελληνική εταιρία Xarka Software, βοηθά στη διαχείριση εισπράξεων και πληρωμών, με λίγα λόγια είναι ένα εύχρηστο και δωρεάν πρόγραμμα εσόδων-εξόδων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ιδιώτες αλλά και μικρές επιχειρήσεις.

Η xarka, (από τα αρχικά του προγραμματιστή Χάρη Κακουλίδη) είναι η εταιρία που δημιούργησε το διάσημο "Σήμερα", το οποίο φιλοξενούμε στο site μας. 

Με το πρόγραμμα "οι παράδες μου" μπορούμε να:

  • Καταχωρούμε όλα τα έσοδα και έξοδά μας σε ημερήσια βάση
  • Να φτιάχνουμε αναλυτικές καταστάσεις με τις εγγραφές
  • Να παρακολουθούμε την πορεία των εσόδων - εξόδων διαχρονικά

Το πρόγραμμα για τις αναλυτικές και συγκεντρωτικές παρουσιάσεις, χρησιμοποιεί πλήθος πινάκων και γραφημάτων. Τα αποτελέσματα μπορούμε να τα τυπώσουμε ή να τα εξάγουμε και σε άλλα προγράμματα όπως το Excel. Περιλαμβάνει και on-line βοήθεια.

Πρόκειται για το πιο εύκολο και βολικό πρόγραμμα εσόδων-εξόδων στα Ελληνικά. Το χρησιμοποιώ χρόνια τώρα και μου έχει λύσει τα χέρια. Μην ξεχνάς ότι μετά βίας φτάνει το 1 MB χωρητικότητα. Μικρό αλλά θαυματουργό και κάνει ότι υπόσχεται.
Το πρόγραμμα «οι παράδες μου» διατίθεται σε δύο εκδόσεις, ελληνική και ξένη, η ελληνική διατίθεται δωρεάν.

Έκδοση: 1.3
Μέγεθος: 0.98 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All 
Κατασκευαστής: Χάρης Κακουλίδης 
Πηγή: xarka.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal