Championship Manager 01/02 - Εντελώς δωρεάν ο θρύλος των Μάνατζερ Ποδοσφαίρου

δωρεάν μάνατζερ ποδοσφαίρου

Η εταιρεία Eidos, εδώ και πολλά χρόνια, αποφάσισε να διαθέσει δωρεάν για κατέβασμα το κορυφαίο όλων των εποχών (κατά γενική ομολογία των φανατικών του είδους) παιχνίδι στρατηγικής ποδοσφαίρου Championship Manager '01/'02. Έτσι για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι!
Επίσης μπορείς να επισκεφτείς αυτή την ιστοσελίδα: https://www.champman0102.net, μέσω της οποίας θα βρεις δεκάδες καλούδια, όπως updates, patches κ.α από ανθρώπους οι οποίοι δίνουν ζωή σε αυτό το παιχνίδι Θρύλος!

Για να σε βοηθήσω ώστε να τρέξεις το παιχνίδι με τις τελευταίες αναβαθμίσεις παικτών θα πρέπει:

  • Να κατεβάσεις αρχικά το παιχνίδι που σου δίνω στο τέλος του άρθρου
  • Να κατεβάσεις το Patch 3.9.68, το οποίο διορθώνει κάποια bugs του παιχνιδιού ► Download
  • Να κατεβάσεις το τελευταίο Update της Database του παιχνιδιού ► Download

Αφού τα κατεβάσεις όλα αυτά, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

  • Εγκατέστησε το παιχνίδι (είναι σε μορφή iso). Αφού το εγκαταστήσει, στο εικονίδιο που θα εμφανιστεί στην επιφάνεια εργασίας κάνε δεξί κλικ και στο πλαίσιο της συμβατότητας επέλεξε Windows 98/ME και δώσε δικαιώματα διαχειριστή.
  • Εκτέλεσε και εγκατέστησε το Patch 3.9.68, αυτόματα θα γίνει η διαδικασία δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα.  
  • Αποσυμπίεσε τα περιεχόμενα του Update του παιχνιδιού, άνοιξε τον φάκελο, αντέγραψε όλα τα περιεχόμενα του φακέλου και επικόλλησέ τα στο φάκελο data, ο οποίος βρίσκεται στο φάκελο Program files (Χ86) --> Championship Manager 01-02,  δηλαδή εκεί που εγκαταστάθηκε το παιχνίδι. 
Αυτό ήταν, αφού κάνεις όλα αυτά τα βήματα, τρέξε το παιχνίδι και απόλαυσέ το με τα ανανεωμένα ρόστερ. Αν πάλι θέλεις να έχεις την εμπειρία του παλιού, απλά κατέβασε το αρχείο του παιχνιδιού και εγκατέστησέ το.

Έκδοση: 01/02
Μέγεθος: 278 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Eidos 
Πηγή: Eidos
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal