«Σήμερα» - Δωρεάν Ελληνικό εορτολόγιο για τον υπολογιστή

δωρεάν εφαρμογή ημερολογίου-εορτολογίου


Το «Σήμερα» είναι εφαρμογή ημερολογίου / εορτολογίου. Δείχνει καθημερινά με πρακτικό τρόπο όλες τις ονομαστικές γιορτές, ιστορικά γεγονότα και διάφορα αστρονομικά στοιχεία.
Μπορείς να προσθέσεις και τις δικές σου εργασίες, εορτές, γενέθλια, να δημιουργήσεις αντίστροφες μετρήσεις για τις εργασίες που προσθέτεις και πολλά ακόμα. Έχει τη δυνατότητα να τυπώνει και ημερολόγια.  Επίσης, μπορείς να δεις την παγκόσμια ώρα σε πραγματικό χρόνο όπως και να αλλάξεις την εμφάνιση του προγράμματος επιλέγοντας ανάμεσα από δεκάδες διαφορετικά θέματα.

Το πρόγραμμα, είναι από τα πρώτα ημερολόγια και από τα πιο γνωστά στους Έλληνες εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Θυμάμαι, οι περισσότεροι υπολογιστές είχαν εγκατεστημένο αυτό το ημερολόγιο στους υπολογιστές τους και μάλιστα επί εποχές Windows XP και κάτω. 

σ.σ: Επικοινώνησε μαζί μου ο δημιουργός της εφαρμογής και μου έστειλε τη νεότερη έκδοση, η οποία είναι και η πλήρης έκδοση εντελώς δωρεάν. 

Έκδοση: 3.9.5
Μέγεθος: 3.68 MB 
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Χάρης Κακουλίδης 
Πηγή: uptiv.com/el/free/today/
Συντάκτης του Άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal