GOM Player - Ένας δωρεάν player που παίζει τα πάντα

GOM Player - Ένας δωρεάν player που παίζει τα πάντα


Το GOM Player είναι μια δωρεάν εφαρμογή πολυμέσων που μπορεί να παίξει τα δημοφιλέστερα φορμάτ βίντεο όπως AVI, MP4, MKV, FLV, WMV, MOV, και σχεδόν όλους τους τύπους αρχείων ήχου.  Επίσης, με τον GOM Player μπορείτε να κάνετε περισσότερα απ' όσα μπορεί να δώσει ένας απλός Video Player. Διαθέτει εργαλείο καταγραφής οθόνης, έλεγχο ταχύτητας αναπαραγωγής, μπορείτε να προσθέσετε διάφορα εφέ βίντεο αλλά και να παίξετε 360 μοιρών VR βίντεο!

Το πρόγραμμα παρέχει πλήρη υποστήριξη για όλα τα φορμάτ υποτίτλων όπως smi, srt, rt, sub(& IDX), vtt(Text), dvb, ass, psb, txt, sbv, vobsub, μπορείτε να παίξετε playlists .asx και .pls ενώ έχει προεγκατεστημένους όλους τους απαραίτητους Codecs για να παίζει τα πάντα χωρίς προβλήματα. Επιπρόσθετα, για εσάς που θέλετε να έχετε τηλεχειριστήριο, το GOM Player, διαθέτει το δικό του Android Remote Control, που μπορείτε να κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι εκτός από Windows, διατίθενται εκδόσεις για κινητές συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android και iOS.

Έκδοση: 2.3.30.5288
Μέγεθος: 23 MB
Λειτουργικό: Windows All
Κατασκευαστής: gomlab.com
Πηγή: gomlab.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus