Brick Over Islands - Δωρεάν παιχνίδι Puzzle

δωρεάν παιχνίδι Puzzle



Το Brick Over Islands είναι ένα δωρεάν παιχνίδι Puzzle για όλη την οικογένεια. Ο χαρακτήρας που χειριζόμαστε είναι ένας συμπαθητικός πιγκουίνος και ο σκοπός μας στο παιχνίδι είναι να σπρώξουμε τα κουτιά που βρίσκονται σε κάθε πίστα, έτσι ώστε να σχηματίσουν το προκαθορισμένο μοτίβο που φαίνεται καθ'όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κάτω αριστερά στην οθόνη μας.

Δεν είναι όμως όλα τόσο εύκολα όσο ακούγονται. Όλα τα κουτιά δεν βρίσκονται στο ίδιο παγωμένο νησάκι που υπάρχει ο πιγκουίνος μας αλλά θα πρέπει να τα μεταφέρουμε από νησί σε νησί δημιουργώντας γέφυρες μεταξύ τους για να μπορέσει το ζωντανό μας να προχωρήσει από πάνω τους. Μικρό πιγκουινάκι είναι, δεν ξέρει ακόμα μπάνιο.

Ο δημιουργός του παιχνιδιού, για να το κάνει ακόμα πιο δύσκολο, πρόσθεσε χρονικά όρια για να βγει η κάθε μία πίστα από τις συνολικά τριάντα (30) που υπάρχουν. Επίσης, σε κάθε πίστα, έχουμε μόνο τρεις ευκαιρίες για να την ολοκληρώσουμε. Αν μη τι άλλο, είναι αρκετά μεγάλη πρόκληση! Τέλος, να αναφέρουμε ότι τα πρώτα 20 σκορ καταγράφονται στο σχετικό πίνακα.

Ο χειρισμός γίνεται με το πληκτρολόγιο: 

Πλήκτρα κατεύθυνσης (βελάκια): Μετακινούμε τον χαρακτήρα
Esc: δοκιμή της πίστας ξανά
PageUp / PageDown: Zoom in/out
Tab: Γωνία κάμερας
F12: Επιστροφή στο βασικό menu
P: Pause

Έκδοση: 1.0 
Μέγεθος: 5.8 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Jani Parviainen 
Πηγή: puzzlehouse.fi
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram