FreeRIP MP3 Converter - Δωρεάν εφαρμογή μετατροπής μουσικών CD σε MP3

Δωρεάν εφαρμογή μετατροπής μουσικών CD σε MP3

Το FreeRIP MP3 Converter είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για να μετατρέπεις τα μουσικά σου CD σε MP3. Επίσης, το πρόγραμμα εκτελεί και χρέη αντιγραφικού για τα CD σου, δηλαδή μπορείς να γράψεις σε κενά δισκάκια τη μουσική που έχεις στον υπολογιστή σου. Φυσικά, υποστηρίζεται η επεξεργασία των ετικετών, (όνομα καλλιτέχνη, τίτλο τραγουδιού, κατηγορία κ.τ.λ).

Αξίζει να σημειωθεί η ενσωματωμένη δυνατότητα να ψάξεις για Covers και πληροφορίες για τα τραγούδια, όπως στίχους και τίτλους. Επίσης, υπάρχει ενσωματωμένος Player για να ακούς τη μουσική πριν την αντιγράψεις και άλλα χρήσιμα καλούδια.

Χρήσιμη θα σου φανεί η δυνατότητα μετατροπής των μουσικών κομματιών όχι μόνο σε MP3 αλλά και σε άλλα φορμάτ όπως WMA, WAV, Ogg Vorbis, FLAC και αντίστροφα. Να σημειώσουμε ότι στις τελευταίες εκδόσεις, υποστηρίζεται και η ελληνική γλώσσα στο μενού της εφαρμογής.

Τέλος, το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο για υπολογιστές με Windows Λειτουργικό σύστημα. 

Σημαντικό: Μερικά Antivirus μπορεί να μπλοκάρουν την εκτέλεση του FreeRip. Συγκεκριμένα, το Windows Defender και κάποια άλλα, εσφαλμένα αναφέρουν ότι το πρόγραμμα περιέχει διαφημιστικά λογισμικά που στα εγκαθιστά χωρίς τη συγκατάθεσή σου. Φυσικά, δε γίνεται κάτι τέτοιο, οπότε, μπορείς άφοβα να προσπεράσεις τη συγκεκριμένη προειδοποίηση. 

Πολλά γνωστά Antivirus, όπως το Avast, Avira, Kaspersky, BitDefender, F-Secure, Malwatebytes, Panda, McAfee, AVG, SUPERAntiSpyware κ.α, το αναφέρουν ως καθαρό. Δείτε και τη συγκεκριμένη αναφορά από το αξιόπιστο VirusTotal

Έκδοση: 5.7.1
Μέγεθος: 2.1 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: GreenTree Applications SRL
Πηγή: freerip.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal