AviDemux - Δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο

AviDemux - Απλή και δωρεάν επεξεργασία βίντεο


Το AviDemux είναι ένα δωρεάν και Open Source πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο, με το οποίο μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τέσσερεις βασικές αλλά άκρως χρήσιμες λειτουργίες:
 
  • Μοντάρισμα: Κόψιμο τμημάτων του βίντεο εκεί ακριβώς που θέλουμε και επανένωσή τους
  • Φιλτράρισμα: πολλαπλές επιλογές φιλτραρίσματος όπως αυτόματη αλλαγή μεγέθους, εξισορρόπηση χρωμάτων με τη μέθοδο Gauss, deinterlacing, χρωματικές αλλαγές, προσθήκη μαύρων περιθωρίων κ.λπ. 
  • Μετατροπή βίντεο: Μετατροπή των βίντεό μας από το ένα φορμάτ στο άλλο. Υποστηρίζει πολλούς τύπους βίντεο όπως Avi, DVD, MPEG, MP4, ASF, κλπ. 
  • Υποστήριξη υποτίτλων: Μπορούμε να ενσωματώσουμε υπότιτλους σε μια ταινία

Στο download link που σου δίνω στο τέλος του κειμένου,  θα βρεις το πρόγραμμα σε εκδόσεις για Windows, Mac και Linux λειτουργικά συστήματα.

Συμπέρασμα: Το Avidemux είναι ένα απλό, σχετικά εύκολο στη χρήση πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο που ξεχωρίζει από το πλήθος άλλων εφαρμογών επεξεργασίας. Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό, το Avidemux υποστηρίζει τους πιο διαδεδομένου τύπους αρχείων, συμπεριλαμβανομένων των .avi, .mpeg και .mp4. Το AviDemux δε θα το χρησιμοποιήσουν επαγγελματίες του είδους, διότι χειρίζεται απλές διαδικασίες, όπως η κοπή και η επεξεργασία αρχείων βίντεο, και έχει επίσης μια επιλογή φίλτρων.

Έκδοση: 2.8.0
Μέγεθος: 37.9 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux / Mac
Κατασκευαστής: Mean
Πηγή: avidemux.sourceforge.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram