«Τηλεφωνικός Κατάλογος» -Καταχωρήστε τις επαφές σας με ένα Ελληνικό πρόγραμμα

δωρεάν ελληνικός τηλεφωνικός κατάλογος

Οτιδήποτε Ελληνικό πρόγραμμα πέφτει στην αντίληψη μας το καταγράφουμε και σας το προσφέρουμε με χαρά. Επικροτούμε τις προσπάθειες Ελλήνων ερασιτεχνών προγραμματιστών και τους ευχόμαστε να πρωτοστατήσουν στον χώρο του προγραμματισμού γιατί έχουμε αποδείξει ότι ως Έλληνες αν καταπιαστούμε με κάτι το βγάζουμε εις πέρας, και μάλιστα πολλές φορές με θεαματικά αποτελέσματα.

Έτσι λοιπόν και το πρόγραμμα «Τηλεφωνικός Κατάλογος» είναι δημιουργία Έλληνα Ερασιτέχνη προγραμματιστή,το οποίο μπορούμε να πούμε ότι είναι μια πλήρης εφαρμογή διαχείρισης επαφών με δυνατότητες Εισαγωγής/Εξαγωγής από/προς Excel, συγχρονισμός με Outlook και πολλά άλλα τα οποία θα ανακαλύψετε αφού το εγκαταστήσετε!

Μια εξαιρετική επιλογή είναι ότι μπορούμε να αλλάξουμε όλες τις κατηγορίες και να βάλουμε αυτές που θέλουμε εμείς. Ένας γνωστός μου, παραμετροποίησε πλήρως το πρόγραμμα και το προσάρμοσε στα μέτρα του ώστε να είναι χρήσιμο ως πρόγραμμα Διαχείρισης Αποθήκης!!

Στο πρώτο Download link, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή του τηλεφωνικού καταλόγου σε κανονική (exe) και φορητή (portable) έκδοση. Στο δεύτερο Download link θα δείτε σε συμπιεσμένη μορφή δύο πρόσθετα του προγράμματος. Τα κατεβάζετε και τα εγκαθιστάτε κανονικά μετά την εγκατάσταση του βασικού προγράμματος. Τα πρόσθετα είναι:

Εορτολόγιο: Προσθέτει την δυνατότητα Εορτολογίου στον τηλεφωνικό κατάλογο. (στα ονόματα των επαφών, αυτόματα θα υπάρχει στήλη όπου θα εμφανίζεται η ονομαστική εορτή)
Ημερολόγιο:  Προσθέτει την δυνατότητα ημερολογίου στον τηλεφωνικό κατάλογο.

Έκδοση: 6.04 
Μέγεθος: 2.1 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: JohnsonX 
Πηγή: cube8-gr.net/phonebook.html
Συντάκτης του άρθρου:
Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram