EuroSinging - Η μεγαλύτερη βάση δεδομένων για τη Eurovision εντελώς δωρεάν και στα Ελληνικά!

δωρεάν εφαρμογή για την Eurovision


Αν είσαι fan της Eurovision, ή απλά θέλεις να μάθεις περισσότερα για την μεγαλύτερη μουσική γιορτή της Ευρώπης, το EuroSinging είναι εδώ για σένα.

Ένα δωρεάν πρόγραμμα που περιέχει όλες τις συμμετοχές της Eurovision, από την αρχή μέχρι τις μέρες μας, πληροφορίες για κάθε συμμετοχή, στατιστικά στοιχεία, multimedia αρχεία, και τη δυνατότητα να προσθέσετε τα δικά σας αρχεία πολυμέσων (εικόνες, βίντεο, φωτογραφίες).

Η τελευταία έκδοση περιλαμβάνει μέχρι και τον Διαγωνισμό του 2021 στο Άμστερνταμ αλλά και μια αντίστροφη μέτρηση μέχρι τον τελικό του Διαγωνισμού. Μπορούμε φυσικά να προσθέσουμε χειροκίνητα ό,τι θέλουμε από δεδομένα, και να μην περιμένουμε να κάνει αναβάθμιση το πρόγραμμα από μόνο του.

Το καλύτερο απ' όλα το άφησα στο τέλος: υποστηρίζει και την ελληνική γλώσσα, αφού το πρόγραμμα είναι κατασκευασμένο από τον Έλληνα προγραμματιστή Βλαδίμηρο Ίτσιο που κάθε χρόνο δεν ξεχνά να το αναβαθμίσει με αποτέλεσμα να έχουμε μια «ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια» της Eurovision. 

To download link  που βρίσκεται στο τέλος του άρθρου, θα σε μεταφέρει στην επίσημη σελίδα της εφαρμογής. Εκεί, θα κατεβάσεις το πρώτο αρχείο που θα δεις με όνομα «Download Eurosinging 5». Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, θα σου ζητηθεί να αναβαθμίσεις το πρόγραμμα με δύο νέα αρχεία. Φυσικά θα το δεχτείς αφού αυτά τα αρχεία έχουν την Basic Data file με όλα τα αρχεία του διαγωνισμού από την αρχή του, και το User Data File, με όλα τα Media αρχεία και links. 

Έκδοση: 5.0.0
Μέγεθος: 18 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Βλαδίμηρος Ίτσιος
Πηγή: eurosinging.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram