Εδώ ψάχνεις...

ManyCam 5.6 - Εγγραφή βίντεο, συνομιλίες και Live Streaming σε ένα πρόγραμμα

Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017


Το Manycam στη δωρεάν του έκδοση, είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε την web κάμερα σας για να συνομιλήσετε με φίλους χρησιμοποιώντας δημοφιλής υπηρεσίες όπως είναι το Skype, να κάνετε εγγραφή βίντεο αλλά και να κάνετε streaming (Ζωντανή μετάδοση) στο Youtube και στο Facebook!

Επίσης, είναι μια πολύ ωραία λύση να κάνετε τα δικά σας εκπαιδευτικά βίντεο, παρουσιάζοντας για παράδειγμα τη χρήση ενός λογισμικού ενώ σας επιτρέπεται να εμφανίζετε την επιφάνεια εργασίας παράλληλα με την Web κάμερα του υπολογιστή σας.

Μπορείτε να προσθέσετε κείμενο ή την σημαία της χώρας σας στο παράθυρο της webcam, να προσθέσετε ωραία εφέ, να γράψετε κείμενο, να σχεδιάσετε και να κάνετε τους συνομιλητές σας να ενθουσιαστούν με τις δυνατότητες του προγράμματος.

σ.σ: Προσοχή κατά την εγκατάσταση, θα σας ρωτήσει αν θέλετε να κατεβάσετε τρίτη (διαφημιστική) εφαρμογή, εσείς απλά ξετικάρετε το πλαίσιο για να μην εγκατασταθεί.

Έκδοση: 5.6
Μέγεθος: 129 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: manycam.com
Πηγή: manycam.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr